Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
91% |
[ 32 ] |
2 |
|
5% |
[ 2 ] |
3 |
|
2% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
|
 | Přízraky minulosti (Nemesis) |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 6.11.2007 21:06 |
|
|
 |
|
Prizraky minulosti hodnotim jako naprosto perfektni epizodu, obsahujici hlavne uzasny a napinavy dej, ktery uplne zastinil vsechny akcni sceny. Je to neuveritelne, ale stalo se mi to poprve, kdy jsem dej sledoval s podstatne vetsi pozornosti, nez samotne akcni sceny. Ja jen jasam!!!
Jinak jsme se opet dozvedeli neco tajemneho o Chrisovi. Je uzasne, jak se tvurcum podarilo do Cobry 11 vlozit dej Chrise a Bernda! Takze opet odkaz na pilotni film "Na zivot a na smrt" -> vyborne!
Tento dil si bez nejmensiho vahani zaslouzi znamku 1.
(aktualizovano: 12.5.2008 21:20)
|
|
 |
 | |  |
Rimes
|
|
 |
Zaslal: 8.11.2007 21:20 |
|
|
 |
|
musim uznat, dobrý díl, se zajímavou zápletkou a odhalováním Chrisovy minulosti...mno dávám za 1
|
|
 |
 | |  |
Všelicos
Administrátor
|
 |
Zaslal: 8.11.2007 21:35 |
|
|
 |
|
Jak psala Big (a jak jsem říkala holkám ) Chris má zajímavou minulost a tady se mi velmi líbil
Počáteční scéna byla bombová, mehehe. Takové "malé přátelské setkání" na pumpě A policejní honička potom... mňamka
Musím však podotknout, že je Semir machr... hned napodruhé se trefit a prostřelit pneumatiku... ve tmě.. je to frajer, no
Trochu to zkrátím: dala jsem za 1
P.S.: No jo... zapomněla bych okomentovat Hartmutta Mehehe.. má nový sestřih, frajírek A z bílého oblečku se mnou málem seklo A konečně jednou něco nenašel, muhehehe
EDIT: 12.5.2008
Tak jsem shlédla, co nám Nova naservírovala Chjo, Kobra v češtině, to je mňamka, to je mňamka!
Docela je mi líto, že to Simon odnesl V němině jsem nepostřehla, že mu tak chybí
"Díky Hartmutte, jsi pašák." - chjo, tohle zahřálo u srdéčka!
A pak mne ještě dostala scéna s diamanty: Harty: "To mne teda fakt mrzí..." Chris: "To se může stát každýmu." - No, zrzkovi by nemělo 
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
 |
 | Přízraky minulosti (CZ) |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Kubinho
|
|
 |
Zaslal: 13.5.2008 8:37 |
|
|
 |
|
Mnoho let jela Kobra 11 podle staré osnovy. Od 4. série by se dalo říct že to bylo zhruba to samé dokola. Nová série se zatím alespoň trochu odlišuje, a to je dobře. Tato série je až nezvykle na kobru 11 chladná a mnohem více napínavá. Přesto předpokládám ,že se vše vrátí do starých kolejí - ale to nevadí, stačí když se alespoň některé díly budou lišit. Této epizodě nemám co vytknout. Možná že Chris mohl nakonci zastřelit toho parchanta, aby se něco takového hrozného neslo s hlavními hrdiny (Chris vrah - Semir spolupachatel) i v dalších epizodách - byla by to další změna, která by přispěla k dalšímu z temnění a většímu napětí v této sérii. Ale to už by bylo asi moc kontroverzní. Dávám za 1.
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Janča
Administrátor
|
 |
Zaslal: 17.5.2008 14:23 |
|
|
 |
|
Mega díl! Myslím, že co se týče děje, tak pro mě určitě nejpůsobivější děj celé Kobry vůbec. Takže už kvůli tomu velká jednička se stejně velkou hvězdičkou
Musím říct, že Chrisovi přicházím hodně na chuť. Jeho postava (nemyslím tím fyzickou postavu, ale charakter )mě velice zajímá. Líbí se mi, jak tvůrci konečně snad poprvé v Kobře odkazují i na minulost a soukromí postavy. První, když jsem viděla něco z dílů v němčině, tak jsem si myslela, že Chris bude spíš něco jako arogantní, drsný, necitlivý hlavní hrdina. Ale ono opak je pravdou
Potom kapitola sama pro sebe je šéfka. Ta si tam zahrála roli totální (nechci být sprostá =o) Dosaďte si tam co chcete ). Na rozdíl od Semira, který se zachoval velice partnersky =o) I když ze začátku se zdá, že jim to moc neklape, ale myslím, že ti dva budou nakonec super dvojka =o)
Ještě k té závěrečné scéně. Kdyby na místě Chrise stál kdokoliv jiný z týmu dálniční policie (myslím tím i Andrého, Semira, Toma, Jana, atd....), tak bych si byla jista, že toho chlapa neoddělají. Ale u Chrise jsem byla pěkně na hraně, že jsem i věřila tomu, že kulka mu proletí hlavou.
|
|
 |
 | |  |
Skrilax
|
|
 |
Zaslal: 15.7.2008 9:42 |
|
|
 |
|
Rozhodně sem Chrisovi v tu chvíli věřil, že no na konci odprásk.
|
|
TygrŠerchán
|
|
 |
Zaslal: 23.5.2009 7:41 |
|
|
 |
|
Akční start na benzínce, kvalitní akce na noční dálnici - Semirův a Chrisův přemet přes řítící se auto
Opět návaznost na pilota (Simon) i předchozí díl (Chrisova bývalá manželka)
Výborná závěrečná scéna:
- Chris mířící na Lemerciera, odcházející Semir, výstřel, Semirovo zděšení a vracející se Chris s vražedným výrazem
- the best of 11. řada
1
|
|
Vojta
|
|
 |
Zaslal: 7.8.2009 16:47 |
|
|
 |
|
Chrisova minulost je zajímavá. Díl za 1.
|
|
Semir11
|
|
 |
Zaslal: 12.4.2010 21:02 |
|
|
 |
|
Celkově dobrej díl - zajímavý pohled do Chrisobi minulosti 
|
|
 |
 | |  |
Maximus
|
 |
Zaslal: 4.8.2010 16:01 |
|
|
 |
|
Vynikajúca časť s napínavým a veľmi silným príbehom. V podstate sa dozvedáme o príčinách súčasných zvyklostí a správania sa Chrisa Rittera. Dej nám dáva na vedomie ťažkú minulosť, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou zanechala dôsledky na ňom i pri diaľničnej polícii. Pri zisteniach, ako bol Chris mučený, závislý na drogách a ako sa z neho stala troska, každý divák zrejme lapal po dychu. Chris je silná individualita, čo je na jednej strane spôsobené tým, že pracoval samostatne ako tajný agent, ale takisto ho mučili a on potreboval ľudí, ktorí by mu verili. Avšak po rozchode s manželkou a smrti Berndta nenachádzal pochopenie a dôveru ani u kolegov z diaľničnej polície. Mne osobne bolo Chrisa veľmi ľúto, keď mu šéfka nariadila dovolenku a dokonca zaznelo i preloženie na iné oddelenie. Takže som z veľkej časti pochopil jeho konanie.
Takisto veľké plus za to, že v tomto diele bolo odhalené tajomstvo Chrisových jaziev na chrbte
Ako som už spomínal v diskusii pri pilotnom filme, nevedel som si Gedeona predstaviť v Kobre. Mal som ho zafixovaného ako Alexa Brandtnera. Už v pilotnom dieli Na život a na smrť ma veľmi upútal a tešil som sa na ďalšie časti s ním. V tejto časti sa mi to len potvrdilo. S jeho postavou, skvelou fyzičkou, jazdeckými schopnosťami (v pilotnom filme naháňačka so Semirom bola super), ale i drsným vystupovaním sa mi sem proste hodí. Nakoniec budú so Semirom určite veľmi dobrý tím a skvelí kolegovia, i keď zatiaľ vzájomná dôvera absentuje.
Takisto oceňujem úplne iný záver, než sme boli zvyknutí. Časť sa neskončila autonehodou a zločinec nebol zatknutý alebo nenašiel smrť v horiacom vraku. Samotný záver takisto veľmi napínavý a človek by si normálne aj myslel, že ho Chris zastrelil.
Jednoznačná 1*.
|
_________________ Kto seje vietor, bude žať búrku.
|
 |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|