Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
83% |
[ 15 ] |
2 |
|
11% |
[ 2 ] |
3 |
|
5% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
|
 | Komisař (Der Kommissar) |  |
kosino
|
|
 |
Zaslal: 30.3.2009 15:29 |
|
|
 |
|
Vzhledem k tomu, že jsem sice devátou řadu viděl, jenže si ji příliš nepamatuji, se na každý díl velice těším, na čemž má vysokou míru zásluhy přítomnost Toma Kranicha. Dnes se dokonce pral, což u něj nebývá častým jevem. V nejnovějších dílech mi stejně chybí, především pak jeho řešení těžkých situací, vždy si uměl poradit. Díl dostává po zásluze jednotku.
|
|
kosino
|
|
 |
Zaslal: 30.3.2009 16:29 |
|
|
 |
|
Ještě bych rád pohovořil o znělce k deváté a desáté řadě, poněvadž ta je pro mě bezesporu nejpovedenější ze všech.
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
KarlCZ
|
 |
Zaslal: 27.7.2011 21:25 |
|
|
 |
|
Suprovej díl, který mě náramně potěšil, výborný nápad s bývalým komisařem a následnou dvojí identitou Krammera, taky suprová bitka Toma s tím gangstareme, je vidět, že i Tom se umí perfektně prát (i když to už jsme mohli vidět i v předchozích řadách s Tomem , taky výborná scénka na konci, jak Tom se Semirem prorazili tu závoru a předtím se usmáli a samozřejmě také Tomův výborný nápad s helikoptérou , jediné, co mě trochu překvapilo bylo, jak mohli všichni tak rychle vylést z toho karavanu, který následně vybouchl, ale to je nepodstatný detail....
Jednoznačně za 1***
|
_________________ Semir: Pane Perezi, otevřel byste laskavě zavazadlový prostor?
Tom: Otevřos...
Semir: Otevřos, ty jsi fakt jazykovej génius.
Tom: Jsem snad dálniční polda nebo cizojazyčná sekretářka?
|
 |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
 |
 |
|
|