Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
96% |
[ 31 ] |
2 |
|
3% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
| Návrat (Comeback) | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 27.3.2009 21:42 |
|
|
|
|
Ano, tahle epizoda mě vždycky dostane. Když Tom Kranich odešel, myslel jsem si, že ho už nikdy neuvidím (i když stojí za to připomenout, že když z Kobry 11 poprvé odcházel, tak v rozhovoru řekl, že je již unavený a pak uvidí...). Návrat Toma Kranicha bylo snad to nejlepší a nejdojemnější, co jsem v Kobře 11 viděl. škoda že tak nedojemně odešel (smrt Andrého byla mnohem dojemnější). Ale už dost těch dojemností - za 1
|
|
kosino
|
|
|
Zaslal: 27.3.2009 22:35 |
|
|
|
|
Návrat možná není udělán jako pilotní film, avšak v důležitých faktorech se pilotním dílům naprosto vyrovnává a některé snad i převyšuje. A ty nádherné hlášky se musí ocenit. "Na tři jako dřív!" "Tak jo: Tři!" Nebo když Semir na Toma čekal u těch dětí:" Chodí sice trochu později..." Jedná se o dojemný a místy až smutný počin se šťastným koncem. Jednotka jako vyšitá.
|
|
Veverick
|
|
Zaslal: 18.4.2009 21:38 |
|
|
|
|
TOM se vratil mno super
nejhorší však na tom je že sem vrati aby se nechal zastřelit
btw:videl jsem dřive Na život a na smrt než tenhle díl, ten jsem videl teprve ted jak byl nedavno na nove
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 13.4.2010 19:11 |
|
|
|
|
Super díl - Tom se vrátil !!!!! Za 1
|
|
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 12.11.2010 0:10 |
|
|
|
|
Ti nás teda napínali - vrátí se? Nevrátí? Ale my jsme už stejně hned od začátku věděli, že se vrátí
Když jsem si teď po delší době pouštěla tenhle díl, tak jsem si uvědomila, že POUZE u tohotu dílu, za celou existenci Kobry, jsem měla husí kůži a cítila jsem neuvěřitelnou radost. Ano, bylo to u scény, kdy se v díle poprvé objevil Tom a kdy pak přišel na služebnu a všichni ho tam vítali. To mě přesvědčilo, že tento díl už je mým srdečním a že je tím nejlepším dílem z celé Kobry 11!.
Nekomentuju akce, hlášky (ale nejde nezmínit úvodní scénu se Schröderem, která mi přišla velmi roztomilá ), děj - já je ani nevnímala, já už jen hltala navrativšího se Toma. Poprvé, co mi přišel díl nějaký krátký a velmi rychle mi utekl
Návrat mého nejoblíbenějšího herce - to nemůže být jiná známka než 1*
|
|
|
| | |
KarlCZ
|
|
Zaslal: 24.7.2011 22:15 |
|
|
|
|
Tom je zpátky! Jupíí , výbornej díl, jeden z mým nejoblíbenějších vůbec..., návrat Toma udělali opravdu pěkně a stylově....klidně by episoda Návrat mohla být pilotním filmem, jen by stačilo ji udělat trohu delší.... , líbí se mi ta paralela, jako že se vrátil nejen Tom, ale i Mr. Black , výborně promyšlená zápletka (bombové útoky a nakonec odpoutání pozornosti bombou v kině) a suprové sehrání Toma a Semira a hlášky taky super:"Já radši zmizím, ano?", "Jo, ahoj..." nebo "Stačilo by, kdybys mu hodil jen jeden karton mezi nohy....", "To byl plán B...."
Vítej zpátky, Tome!
Za 1****
|
_________________ Semir: Pane Perezi, otevřel byste laskavě zavazadlový prostor?
Tom: Otevřos...
Semir: Otevřos, ty jsi fakt jazykovej génius.
Tom: Jsem snad dálniční polda nebo cizojazyčná sekretářka?
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|