Ohodnoťte tento pilotní film (známkou jako ve škole) |
1 |
|
80% |
[ 29 ] |
2 |
|
11% |
[ 4 ] |
3 |
|
5% |
[ 2 ] |
4 |
|
2% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
 | Křest ohněm (Feuertaufe) |  |
 | Křest ohněm |  |
André-und-Semír
|
 |
Zaslal: 14.2.2009 11:08 |
|
|
 |
|
Pilotní díly jsou vždy skvělý a když tam přijde nový parťák tak ještě lepší...... 1
|
|
 | křest ohněm |  |
kosino
|
|
 |
Zaslal: 14.2.2009 15:06 |
|
|
 |
|
Výborný počin, a to bych řekl, že druhá polovina se zdařila ještě lépe. V Kobře snad neexistuje nepovedený pilotní film.
|
|
Anelli
|
 |
Zaslal: 14.2.2009 15:14 |
|
|
 |
|
Velice povedený fakt! Ty hlášky..Prostě skvělý! x) Jo akorát by mě zajímalo, jestli někdo nevíte jak se jmenuje ta písnička, co zněla chvíli, jak Jan předával ty kontejnery..x) Díky
|
|
Kubinho
|
|
 |
Zaslal: 14.2.2009 16:27 |
|
|
 |
|
Já jsem dal za 2, protože se mi tenhle pilotní díl zdál jako nejslabší ze všech, ale jinak žádné výtky nemám.
|
|
Prcek
|
|
 |
Zaslal: 16.2.2009 21:24 |
|
|
 |
|
Tento pilotní film při kterém přichází Jan byl super.Děj akce i napětí.Výborná souhra obou herců,na to že se vůbec neznaly super.Velice se mi tento pilotní film líbil!!!
|
|
kosino
|
|
 |
Zaslal: 20.2.2009 15:11 |
|
|
 |
|
Camry napsal: | No je to jeden z nejslabších piloťáků. Zápletka se mi ani nevím proč nezdála ale byla divná. Dávám 2
Vysvětlí mi někdo prosím když Tscherny spadl a měl u sebe ten granát tak jak přežil, to mi nejde do hlavy. |
Já myslím, že když nám zmizel z vidění, tak ten granát pustil a ten explodoval už mimo jeho ruku. Ale stejně je to trošku zvláštní...
|
|
Suzie
|
 |
Zaslal: 21.1.2010 18:57 |
|
|
 |
|
Tento pilotak sa mi velmi pacil... prichod Jana bol originalny... bolo tam vela zaujimavych scen...
hodnotim jednoznacne 1 [/u]
|
|
DJ Andrej
|
 |
Zaslal: 21.1.2010 19:07 |
|
|
 |
|
|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
marmota-b
|
|
 |
Zaslal: 29.6.2010 12:50 |
|
|
 |
|
Tohle se mi moc, moc líbilo - docela netradičně pojato na Kobru, teda z toho, co jsem zatím viděla - fakt mě to bavilo. Jen asi tak druhá půlka druhé části už byla taková obvyklá (únos dítěte už tu mnohokrát byl, a tak), a tudíž pro mě už trochu nudnější.
Za 1, rozhodně.
|
|
 |
 | |  |
Janča
Administrátor
|
 |
Zaslal: 12.12.2010 17:01 |
|
|
 |
|
Pro mě jednoznačně nejslabší pilotní díl I když přehlédnu fakt, že tímto dílem přichází na "scénu" Jan, který nepatří zrovna mezi mé nejoblíbenější parťáky, tak to pro mě je taková menší černá ovce v rámci pilotních dílů.
Díl postrádá jakékoliv větší napětí, nějakou nápaditost, všechno bylo relativně dost lehce předvídatelné (mám ráda promyšlené akce zločinců, ale co naplat, když vymyslí na policisty lest, ale překvapení to je jen pro policisty, protože divákovi je úmysl zločinců prozrazen přímo zločinci ).
Akce byly pěkné, ale jako pěst na oko mi přišly plameny v zemské tiskárně peněz (nevím přesný název). Někdy méně je skutečně více .
Pozitivem mi přišly hlášky, můj oblíbenec Tscherny (který by v určitých scénách ani nepotřeboval český dabing - pokud jste se dívali v originále, tak jste určitě nemohli přeslechnout jeho častou nadávku - "do prdele" (omlouvám se za trochu sprostější výraz, ale je to pouze citace )), zajímavý tanec Herzbergera a Bonratha, když dali v bowlingu strike
Únos Lilly, už mi přišel navíc
Přemýšlím o známce, jsem docela na rozmezí mezi 2-3, ale jelikož pilotní díly mají být na extra úrovni, tak za 3+ 
|
|
 |
 | |  |
KarlCZ
|
 |
Zaslal: 10.2.2011 21:49 |
|
|
 |
|
Výbornej pilotní díl, sice trochu slabší než Na věky věků, ale i tak patří mezi moje oblíbený... , samozřejmě nesmím zapomenout zmínit příchod Jana, který mě potěšil (sice Tom je samozřejmě Tom ), Jan se podle mě k Semirovi hodí, i když je o trochu mladší, určitě ho scénáristi dobře vybrali..., taky musím zmínit perfektní hlášky, speciálně musím vystihnout jednu: Jak asi, zhmotnil jsem se... , taky se mi líbila zápletka, tisknutí falešných peněz považuji za originální nápad, určitě to policie řešila i ve skutečnosti....no a záporák Tscherny taky neměl chybu, co se záporáků týče, patří mezi mý oblíbence...
Za 1**
Btw. Fakt Tscherny řekl do prdele? On ten herec umí česky nebo tak nějak? 
|
_________________ Semir: Pane Perezi, otevřel byste laskavě zavazadlový prostor?
Tom: Otevřos...
Semir: Otevřos, ty jsi fakt jazykovej génius.
Tom: Jsem snad dálniční polda nebo cizojazyčná sekretářka?
|
 |
 | |  |
Richterova11
|
|
 |
Zaslal: 16.1.2024 13:19 |
|
|
 |
|
Škoda,že Jan (Christian) tam bol len krátko. bol tak SEXI. Je mi to tak ľúto, že už neje medzi nami, najviac ma trápi , že zomrel na moje narodeniny(4,1,2024)
Nech odpočíva v pokoji aj so svojimi dcérkami, a nech mu večné svetlo svieti.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|