Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
78% |
[ 15 ] |
2 |
|
21% |
[ 4 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 19 |
|
 | Parta (Die Clique) |  |
Kubinho
|
|
 |
Zaslal: 4.2.2009 16:15 |
|
|
 |
|
Vzhledem k tomu, že ohodnocení za 1 dávám jen dílům, na které se schutí rád další den podívám, tak dnešní epizodě rozhodně jedničku dát nemohu. Ale je to hodně na hraně. Dvojka je přísná, ale to se nedá nic dělat. Prostě se mi tam něco nezdálo, nevím.
|
|
lieblinka
|
 |
Zaslal: 4.2.2009 16:20 |
|
|
 |
|
Dneska to bylo slabší,jen pár vtipných momentů,jinak mě to moc nebavilo.
Dávám za 2
|
|
RCmodeling
|
 |
Zaslal: 4.2.2009 19:52 |
|
|
 |
|
Dnes to bylo dobré, ty závody na začátku a sestřelení. Bez Hotteho a Dietra by to nešlo. Takže 1.
|
|
kosino
|
|
 |
Zaslal: 5.2.2009 18:44 |
|
|
 |
|
Řekl bych, že šestá série je bezchybná, v tomto díle mi však přece jen něco chybělo. Dvojka odpovídá, ovšem ty hlášky stály za to a uvažoval jsem i o známce jedna.
|
|
KarlCZ
|
 |
Zaslal: 24.1.2011 23:40 |
|
|
 |
|
Další dobrej díl, řekl bych, že 6. serie prostě vede...., v tomhle se mi hlavně líbil děj a opět nečekaný konec...., taky se tam objevil slon, to je snad tuším jedinej díl, kde se objevil a na začátku ty závody, trošku Rychle a zběsile.... , no prostě 1
|
_________________ Semir: Pane Perezi, otevřel byste laskavě zavazadlový prostor?
Tom: Otevřos...
Semir: Otevřos, ty jsi fakt jazykovej génius.
Tom: Jsem snad dálniční polda nebo cizojazyčná sekretářka?
|
 |
 | |  |
Janča
Administrátor
|
 |
Zaslal: 3.8.2011 16:28 |
|
|
 |
|
Já teď z "hrůzou" zjistila, že jsem tenhle díl snad viděla vůbec poprvé
Líbilo se mi, že tam neměli klasicky jednoho tutového podezřelého a jednoho překvapivého, ale těch teoreticky podezřelých tam bylo více. I když ten, kdo hodně sleduje podobné seriály, tak ví, že vrahem je pokaždé ten, co je na vozíčku, takže já už jenom čekala, až nějaký důkaz taky zamíří na "nevinnou" slečnu, ale i tak, se tam možných alternativ míjelo více, což jsem uvítala
Díl nenudil, hezky utíkal, což je hlavně uceňuji, proto za 1 
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|