AFC11.cz    Povídkové fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 

Těšíte se?
Jasně
84%
 84%  [ 33 ]
Vůbec
15%
 15%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 39

Alarm für Cobra 11: Pronásledování (Crash Time)
Cobra

Odpovědět s citátem
Tohle je nová verze hry ze serie Cobra 11, je to již 5 hra.
Výde to 1.11.07.
Bude to pro PC.

[img]http://www.topcd.cz/ImgSer.asp?ImgName=/Foto/orig/10439_s.jpg[/img]

Info.
http://www.rtl-games.de/game.php?xml=/xml/88.php
Trailer v download.

Gameplay video.
Nároky:
Windows XP s minimálně Service Pack 2 či Vista 32bitů | DirectX 9.0c (červen 2007) | Athlon XP / 64 3000+ či Pentium IV nejméně 2.4 GHz | 512 MB RAM | DirectX 9.0c kompatibilní video karta s 256 MB | DirectX 9.0c kompatibilní zvuková karta | 4.2 GB volného místa na disku | 2x DVD ROM

Ňáké info.

Budou honičky s vrtulníky.
Napjaté kaskaderské akce, skákaní přes vlak, předjíždět vlak atd.
Ruzná zajimavá vozidla, formule, ferrari od Gedeona (Chrise) BMW od Semira, ale také obrněné vozidlo atp.
2 různé světy, každý s rozlohou asi 100 km.
Bude volnost.
Lepší umělá inteligence
Vaši nepřátelé budou umět sjet z vytyčené dráhy a nalézt si na mapě alternativní trasu.
Podíváte se do ulic měst, na polní cesty i venkov.
Zpětné přehrávání záběrů v replayi, nové vizuální efekty.

Oprava názvu téma a smazány obrázky (byly nefunkční)

All: Na procesoru to prý moc nezaleží (podle Lackyho17) tak jsem zvědav, o demu nic nevím a nové screeny nejsou Sad . A to proč se na toto moc lidé netěší je jednoduchý, sklamalo je nitro a u CT jsi řekli ,,Lepší už to nebude" Sad .
CT vs Nitro. Říkejte klady i zápory obou, podle screenu atd.
Zápory.
N: Nejsou stíny, chybý stíny civilistů a kusů aut.
CT: Roztlinstvo, taká hnusne kytky hned na dálnici blé, tím se mi to hnusí.
CT: Tachometr
N: Kariera-krátká.
Klady.
CT: Vlak, nové akce.
CT: Vrtulníkove honičky Smile (ale asi vrtulník mít požkození nebude Sad , a asi možnost hodit vrtulník na dálnici nepujde, nebude výbuch, asi Sad )
N: Grafika
N: Dabing/hlášky

Laughing Laughing A co když to pořádna hra není? Cool . Tak či tak, informace se nedonesli, a je to u dvou volume! Smile .
Dolších 30 obrázků Jsou zajimavé, třeba budou ohořeleé ty piva z náklaďáku, v N. nebyly Wink

Cobra 11 CT výde i gold verze. Více tady
Ve městě se budou prohánět i tramvaje.

Ondra.hl na Doupe foru napsal:
V pátek určitě bude demo.(Nitru vyšlo 19. ŘÍJNA(!) a 2. listopadu bylo k dostání(Crash time vyjde také 2. listopadu.))

A jupííííííííí nebudou zasr***í lidé na ulicích Laughing .
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
eron
Administrátor

Odpovědět s citátem
Ty lidé mi nevadili, byli zajímavě udělaní v Nitru. Sice by na takovou hru příslušel pohyb, ale přesto byli zajímavě zpracovaní...

Odpovědět s citátem
Interwiev. Šlo by to to trošku přeložit? Jen zajimavé otázky a odpovědi. Jsou i screeny. Jou tam 3D obrázkly ve kterých se můžete podívat dozadu dopředu, velmi zajimavé, ale musíte mít ten Quick (modrá Q)
Jde vidět že termín vidání se blíží. Dlaších 39 screenů
Jde vidět že je to z jiné verze. Vypadá to na RTL verzi. Koukám že nebude jen jednokolejka ale jsou i výhybky, kolejičtě si projedu zda mi to pojede, už se těším na čelní srážku, Porche a vlak Very Happy .

EDIT: Jistý chlapík na SYNETIC foru se ptal zda bude i demo. A odpověď byla: Demo soll so ungefähr zum Release rauskommen Wink ...ein paar seiten weiter vorne nachzulesen.
Prosím moc, mohl by to někdo přeložit?
EDIT2: Několik nových obrázků.
Lacky17

Odpovědět s citátem
no co sa tyka rozhovoru hovoria: napriklad ze na CTcku pracuju(vyvyjajuu) nieco cez 8 mesiacov, ze je to bude postavene na engine z World Racing serie ( ale upraveny, zdokonaleny) a ze pri nahanackach si protivnici vyberaju alternativne trasy a ze dokonca ani pri opakovani misie by nemali ist tou istou trasou ako predtym dalej je tam ze ako sa dostali ku kobre ze im proste ktosi z RTL zavolal a sa dohodli a po uspechu Nitra spravili aj CT. spolupracovali pri tom z Hermanom Johom, Action Concept a z producentami z RTLa dalej je tam cosik o texturach a tak podobne uz nic moc take zaujimave
PS prelozene pozvolna ale to najpodstatnejsie je tu Rolling Eyes
PS to ze tam nebudu chodci tak to bude peknaa hanba a nerealita uz si videl mesto cez den ludoprazdne? ja este nie Wink

Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11
Unsere Sicherheit ist ihr Job !
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Cobra

Odpovědět s citátem
Omluvám se za double post.
Na SYNETIC foru jsem se ptal kdy výde demo, mělo by vyjít tak nějak na konci měsíce, já si myslím že výde tento týden, příští už výde plná verze v Německu. O česku zatím nic nevím, na německých internetových obchodech se to dá již koupit za 28eur.

EDIT: Nové video. Dole na stráncé, masakr.
eron
Administrátor

Odpovědět s citátem
To video je perfektní, ta hra vypadá lépe než Nitro, ale přiznám se, že už Nitro mi připadá dost vymakané. Jinak v Nitru mi vadí předek Semirova auta, který podle mě není moc dobře udělaný a vadí mi nelicencované SPZ vozů Laughing , které budou bohužel v Crash Timu také. Jinak Crash Time vypadá dost vymakaně. Oceňuji...

Odpovědět s citátem
Ano tak už jen 6 dnů.
Na www.demonews.de jsem vyčet že demo by mělo být až v Listopadu, přesněji tady, je to tam dole napsané, jsou tam hry které nemají termín vydání. Najdete tam i demíčka na spoustu jiných her, a to i na nové Need for Speed: Pro Street, které má vyjít v těchto dnech Wink .
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Zdravím,jsem tu nový a rád bych se s vámi podělil o moje poznatky ohledně CT.

Podle mého jsou hardwarové nároky přehnané(Sice splňuji je na 1*(to Cobra na doupě cz jsem psal procák 2,2 Ghz ale mám core dual tak že krát 2),až na grafiku tam mám sice 256 ale nemám nvidia 6600gt,mám nvidia 8500gt).na druhou stranu možná synetici chtějí abychom si to zahráli pořádně a ne na low jak je to u minimální konfigurace(Vlastní zkušenost) pro hru NFS:Most Wanted(Minimální grafika 64,doporučená 256,divné nemyslíte?) aneb radši marketing před zážitkem z "jízdy".
Co se tíče licencí ,tak na ně mám rozporuplné zážitky na jednu stranu je tam samá automobilka cobra a C11 a vedle jediné licencované auto ,ano ten seat (Nejspíš mají doživotní licenci).I když každý ví že Semir jezdí BMW M3(Konečně vypadá jako BMW a ne jako čínská napodobenina BYD v nitru)a pokud jde o znak tak ten dříve nebo později udělá nějaký šikovný modař.Vyšli z toho celkem levně synetici.
Čeho se nejvíc bojím je česká lokalizace,na oficiálním fóru sice psali o lokalizacích po celé EU,ale jestli nebude jenom v písmenkách.Ono je něco jiného uhnat Bohdana Tůmu na dabování vysílačky něž celý regiment "České cobry 11" na dabování celé hry..Ano můžou to nadabovat bez regimentu,ale k čemu by to bylo?A co se tíče ceny tak to zatím nechám otevřené,nitro stojí v Německu 28 eur u nás 300 Kč.

Bouračky,vlaky,město:Bouračky vypadají velice mňamózně,ale doufám aby zase nebyly typu ťuk=buch(Víte co myslím.)
Osobní vlak bych alespon tohoto typu oželel,ona to není sranda když takový rychlovlak nabourá do auta to pak končí katastrofou pro všechny.A město,jízda mezi továrnami je zážitek na který se nezapomíná např.:Město Třinec a Ostrava.P.s:Pokud jste dobře sledovali trailer tak zjistíte že civilisti nejsou 2x inteligentní (Dodávka to napere do vlaku 00:16,kamion to napere do vlaku 00:44 atd.)

A co bych v CT chtěl
-Freeroam,dej bože freeroam alá midtown madness
-Hraní za záporáka
-tank spíš obr. transportér(Bude Very Happy )
-Matrix kameru alá nitro (Dáte ve hře K a pak mezerník,může natáčet pohled myší(Kdo neví) Wink )

A co vůbec nechtěl (Nemuselo by být)
-Lidi na ulici(Když tak tak alá midtown madness)
-formule

P.s:Žádná verze gold nebude to jenom znamená že je hra hotová.

Nechme se překvapit Exclamation Wink
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Cobra

Odpovědět s citátem
Vítam tě u nás.
Vlak: Jsou oba (více na posledním 360° obrázku (Quick Time) Auto napere do vlaku u hl. n. (nakl. vlak) a v zadu na mostě jede os. a další nakl. Very Happy
Město: Je super a hlavné Kolínská věž.
Formule mi nevadí, ale musí mít požkození.
Ve 3 videu jde vidět že to není ťuk-bum, BMW napralo do auta a ono nic.
Trainer: Máš pravdu ale je tam i že osobní auto napralo do vlaku a uletěla mu kapota, to samé i policie, která mu vjede do cesty, byly to aut z Nitra a nebylo to ještě nějak dělané, viděl jsem že auta na přejezdu stojí podle obrázku Wink .
Nejvíc mi vadí semafory a to že nesvítí, nefungujou Crying or Very sad .
Freeroam? Co to je? Volnost? Pokud ano, tak bude, pozáš to u že pronásledováný sjede z naplanované trasy (add 3 video).

Edit: OT: Nejsi Ondra Hl. z doupě forá? Jinak na doupěti jsem Veverka Wink . OT/
Na GAMESTARU.de má CT hodnocení 70%. Confused
EDIT2: Další nové obrázky, jsou tam ty co známe + nové a prewiew.
EDIT3: Na tétež stránce klikněte na Ersteindruck a máte tam klady a zápory v CT od člověka který to psal.
EDIT4(snad už poslední): Mohl by ty + a - někdo přeložit?
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Překlad
KLADY
+Velká silniční sít(Rozloha)
+Skvělý design levelů.
+Rozmanitější nastavení (Nejsem si vůbec jist)
+Více zápletek.

ZÁPORY
-Žádný originální hlas.Crying or Very sad
-Žádné video ze seriálu.(Rozuměj bouračky v menu,jako u nitra)
-Žádná originální hudba.(Co to bude za hru o Cobře Rolling Eyes )

Asi takhle:Hráč řekne OK,jdu do toho,ale fandové Cobry(I já) si to možná rozmyslí,protože se SYNETICI trefili to do nejcitlivějšího bodu,jaký může fandaC11 od stejnojmenné hry očekávat Rolling Eyes .P.s:Když neopravdové vozy,tak neopravdového Semira(Bych se vůbec nedivil kdyby se ve hře jmenoval Zenyr).
Cobra

Odpovědět s citátem
Už to vyšlo, demo ne, asi bude o víkendu.
Nevadí že stím furt otravuju? Může někdo přelořit toto, někdo se pral na demo a reakce:
Han Solo: Es wird eine Demo kommen! Wann sie veröffentlicht wird liegt jedoch nicht an Synetic sondern an RTL. Das eine kommt wurde hier schon mehrfach gesagt.
Also muss noch so lange gewartet werden, bis eine offizielle Meldung vom Publisher kommt.

Bis denne, Han Solo

Jey_Bee: Ich weiß leider nicht mehr wo, aber ich meinte gelesen zu haben, das die Demo-Version zu Crash-Time am 5. November kommen soll!?

Aber nagelt mich bitte nicht drauf fest.

EDIT: 2[img] Nové screeny od lidí co to mají doma.

Ten 2 je zajimavý, bude i zašpínění.

EDIT2: Na tom 2 obrázku je vidět že nakláďáky budou vozit rezavé trubky, ne nové z továrny jako v Nitru, možná to jsou klády, trubky jsou vidět trochui za vlakem.

EDIT3: Na domovské stránce hry je ke stažení patch, který změní verzi hry z 1.00 na 1.11.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Pochopil jsem to takto:Že to vydání dema není na syneticu,ale na rtl.A že není ani jisté jestli vyjde toho páteho.(Prosím někoho dospělého aby to přeložil lépe Wink ).

A ted lepší zpráva:Na syn. fóru jeden uživatel psal že CT jde rozchodit na grafice 128MB a paradoxně uvedl onu doporučovanou grafiku GF 6600 gt,která má právě 128MB Laughing .A to synetici doporučují grafiku 256MB,více tady http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?t=2775&start=285

K té fotce:Podle všeho to je dřevo(Brr to budou bouračky Twisted Evil ) a spíš něž zašpinění to připomíná stíny od listů.
P.P.s:Nevíš z jakého zdoje je ta druhá fotka?
P.s:Viděli jste už reklamu na hru,na RTL?
Cobra

Odpovědět s citátem
Ondro, díky moc, nevím kolik mám mega na kartě takže to rozjedu, ještě ten hlupý procesor.
Ten 2. obrázek jsem našel na SYNETIC foru. Podle mě to zašoinění bude, tady se nebude jezdit jen po asvaltu ale i po terénu. Doufám že to demo výde během výkendu, podel mě dají demo až 8.11 kdy běla hra vyjít.
Reklamu jsem neviděl. Ty jo?

EDIT: Ten patch opravuje spoustu zajimavých věcí, více tady http://www.games.reveur.de/ je tam možnost přepnout do anglického jazyka.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Ahoj,reklamu jsem viděl 1.11. ve čtvrtek,tak asi pět minut(Poslední reklamní blok) před koncem cobry11 na RTL.Vesměs to byly sestříhané scény z traileru,ale také nové,nejlepší je ale stejně konec s Hermanem:Sedí v "helikoptéře" Laughing " něco mluví a pod ním vybuchuje cisterna s benzínem uprostřed hromadné bouračky.(Nemohl jsem,vypadalo to celé strašně trapně Laughing )

První video http://www.youtube.com/watch?v=MGm7OOhF8jI
Konečně vypadá doprava reálně,ale že tam nejsou originální hlasy tak to je na atentát Evil or Very Mad .
Pokud se dobře podíváte tak kolem 3:24 a 3:26 tak uvidíte auta společnosti dhl a coca cola(Nevím jestli je to originál nebo v CT funguje traffic mod Question )

K těm grafikám:Kdysi jsem četl že hry které nevyžadují shader model,prý je jde spustit na na jakékoliv grafice,ale pokud´ ta hra křičí že shader model vyžaduje a grafika je nemá tak to je pak problém.

Ke hře:Na syn foru někdo píše že mise s formulí nejde udělat.Psal jsem v pátek na topcd(Martinu Hurajovi) ohledně CT a zatím mi nepřišla žádná opověded´. Crying or Very sad

P.S.:Jsem rád že moje teorie o nárocích je pravdivá.
Cobra

Odpovědět s citátem
http://www.youtube.com/watch?v=AcLAqpPoV7c Arrow další video.
Ondro, ty bys jim napsal aby to začni prodávat? Navrhl by s jim to?
Cobra

Odpovědět s citátem
Asi jo.
Další nový screen, do CT jistý chlap udělal ICE.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
romanBA napsal:
Neviem kdo sa to pítal ale freeroam nie je.(Aj mna to sklamalo.) Mozno bude keby som to presiel na 100%. A este misie su rozdelené do 8 skupín po cca 5 až 7 misíí. 7 som prešiel na Easy ale 8. uvolním len v tedy ked prejdem vsetky misie na Normal. A to už na Easy som sa zapotil. A pise to ze mam len 29%. A mam 2,4 Ghz procak a 256 grafiku a 1GB Ram.

PS: ako sem mam dat obrazky?

Jedeš na max detailů?Jakou máš grafickou kartu:Geforce nebo radeon?P.s.:Jaké jsou tam bouračky,jde tam udělat nějaká hromadná nehoda nebo civilní auta hned zabrzdí?Jde tam vykolejit vlak?
romanBA

Odpovědět s citátem
Autobusom ano ale nakladiak tam nemam, mozno bude ked to prejdem..neviem.Nie karavan nie je ohoreli, Volnost neni aspon zatial. A protivnici vedia v niektorých misiach zísť z trate. A vlaky su vsetky aj nakl. aj osob. A su to trubky, ale stale neviem ako sem mam dat obrazky pls. vysvetlite mi to niekdo.Neviem to mam len v tom imageshack vlozit obrazok a dat OK?...bojím sa ze nieco spackam.A co sa tyka inteligencie aut je tam viditelný pokrok. Ale nie moc veliký t
Cobra

Odpovědět s citátem
Jo díky za info.
Na Imageshacku. Najdi obrázek, dej ok, a dej host it, pak tady na forum nakopči Thumbnail for forums (1)
Výsledek:

EDIT: A ještě něco, jak je to s přejezdem? Vystražníky blikají pořád nebo jen když jede vlak? A když tě vlak srazí ubere ti to damage? A ještě něco Very Happy když tě to srazí, tak zastaví?

EDIT2: Už mi odpověděl jeden z těch týpků na topcd, říkal že se o to nestará ale zkusí to zařídit.
A otázka Very Happy , prosím tě, jak je dodávka a ty její boční dveře, tak u civilistů, dají se ty dveře zničit, nebo je to jak u Nitra?
Cobra

Odpovědět s citátem
Jestli si to nestáh z netu tak to bude na obalu ze hry, jukni tam.
Cobra

Odpovědět s citátem
TopCD to asi prodávat nebudou.

EDIT: Kutí se kloubový autobus jak traffic.

A video: http://www.youtube.com/watch?v=vR2EnH9dY5Y
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Cobra napsal:
TopCD to asi prodávat nebudou.

To je "radost" Evil or Very Mad Rolling Eyes ,to si asi nikdy nezahraju.Nikde není v Česku po CT vidu ani slechu.

Edit:Napsal jsem syneticu,jestli počítá s distribucí do ČR.Jejich reakci napíšu.
Edit2:Jeden pan "chytrý" na syn foru napsal ,at si to koupím na amazon.de ale zapomněl podotknout že ta doprava do ČR by stála 2x více jak hra samotná(A jestli vůbec posílaj do ČR)

Edit3:Hlavní šef marketingu mi odpověděl tohle:Please be patient, I asked RTL for their plans and as far as I know they asked us for polish, czech and russian localisation. Thus it appears that Czech version is planned already and I will keep you updated.

PŘEKLAD:
Prosím bud´te klidní, zeptal jsem se RTL pro jejich plány a pokud víte, které oni žádali nás pro Polské, České a Ruské lokalizace Tak zdá se, že Česká verze je plánovaná již a budu vás informovat.

K tomu RTL:Spíš bych to poupravil z "jak je to se*e s tím RTL", na "jak je RTL se*e".Protože takhle to je nějak na ted syn. foru vypadá.Synetici pořád uklidňují,že demo bude,ale RTL jim ještě nedalo povolení na jeho vydání.

Jabadabadů Razz !!!
Petr

Odpovědět s citátem
Kdybych věděl, že to v Česku vyjde až za dlouho, tak bych i ty peníze investoval a nechal si to poslat z německa. Jinak pánové, když tady přispíváte trochu u toho používejte mozek. Díky Wink
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuMSN Messenger
eron
Administrátor

Odpovědět s citátem

Odpovědět s citátem
Crash Video http://www.youtube.com/watch?v=gQlY-INByDc

EDIT: Romi tys říkal že karavan ohořelý není ale na tom videu je. Buď romi lže že má CT nebo má jinou verzi.
romanBA

Odpovědět s citátem
Anoano mate pravdu karavan je ohoretý dnes som to skusal.....napalil som do do karavanu s porshe a fakt........nikdy som si to nevšimol. Takze sorry. A inac su na to cheaty ale sú skoro nanic.

PS:ked neverite ze to mam...kludne si to stiahnite cez torrent. ConfusedA je vobec nejaka ina verzia hry?....lebo napriklad na videach a screenoch bolo videt santiku 112 z nitra, a ta tam vobec neni
Cobra

Odpovědět s citátem
Pardon za double post, ale mám něco co by vás zajímalo.

As you can read in the official Synetic forum, the demo for Alarm for Cobra 11 - Crash Time will be released Monday or Tuesday next week.
Players who are interested but not able to or not willing to buy the game, still have to wait.
As soon as RTL approves the Demo you can download it here on www.games.reveur.de!

Volný překlad: Na Synetic foru jsem čet že demo pro AFC11: CT výde v pondělí nebo úterý přiští týden. *Ten předposlední řádek nepřekládám, zbytečné* Demo si můžete stáhnout na www.games.reveur.de až výde.
Snad sem to přeložil Very Happy .

Dále se připravuje Traffic Mod, bude vypadat hnusně, mě se nelibí, bude tam Semirovo auto Tomovo nové (z Nitra to nové) auto, a káry z WR II.

Pro ty co to mají, možná to půjde dát do dema. Ten Opel bude mít nový skin, Notarz, takže to jsou hasičí (asi). Dále se dělají detailní výstražníky. Dále skin pro Monsun a ten vlak, ale to víte. Monzun je zeleno černý, už tu je jeho screen ale je po sprejován kaňkami.

Traffic Mod screeny.

Abych řekl pravdu,tak z těch projektů se mi nejvíce libí ten kloubový autobus, který pokud bude mít požkození tak si ho stáhnu.
romanBA

Odpovědět s citátem

aha diki...urobil som chybu v tom ze ten subor bol BMP a tím pádom mal 5MB tak som ho dal do JPG a uz to ide. Takze tu je prvý na skúžku.
Cobra

Odpovědět s citátem
Mohl by si nás zásobovat? Je to dobré. Prosil bych screen černého BMW, šlo by to? Pak nějaké crash screeny. Nějaké katastrofy Smile .

EDIT: Laughing Laughing

Laughing

EDIT2: Romi: na jaké GeForce hraješ?
romanBA

Odpovědět s citátem

Cierne BMW nie je ani v single playeri ani v missiach. V single playeri ho má iba súper. A malo krát sa podarí a odvotit nejaku havarku. Auta totiz nevibuchujú tak často jak v nitre. Aby auto vybuchlo musíš isť minimálne 180 Km. Samozrejme ako kde.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Video:Transportér vs. auto http://www.youtube.com/watch?v=dqT0paEZzRU(Symforofilové budou mít určitě radost Very Happy )

To Roman Ba.:Prosím na jaké rozlišení monitoru hraješ?Hraješ na hru na medium.A jakou máš tu geforce?Promin že tě otravuji.Ale ty screeny moc neřeknou.(Ten převod z BMP na JPG někdy udělá neplechu s fotkou).
Cobra

Odpovědět s citátem
A když buchne auto u naklaďáku tak buchne i naklaďák? A co sisterna, jak buchne, buchnou i jiná auta. A na jaké grafárně hraješ?

EDIT: Jakou rychlostí musíš jet aby upadlo civilistovy kolo? A hráčum taky upadne kolo?
romanBA

Odpovědět s citátem
O.Hnizdil...Hrajem to na 1280 x 1024 a idem asi tak na stred.detailoch.

PS.Ale z mojich skúseností bolo nitro asi v niečom lepšie....CT ma dosť sklamalo
romanBA

Odpovědět s citátem
Formula ma poskodenie ale nie moc velke napr. pri 30% sa jej len trochu hupe spoiler. A CT ma sklamalo preto lebo missie su niektore dost o nicom....napriklad sledovanie auta je uplne o nicom, je tam malo misií na chytanie a zastavenie zločinca.A ked sa mi nejaka misia paci a chcem si ju zopakovať a dajmetomu ze je nejaka 8. tak musim najprv prest zas tich 8 aby som sa dostal k tej mojej oblubenej. A vela misí je na checkpointi. A napr. tam neni misia s kamionom. A neni Free Roam....a to ma skolo položilo.
Cobra

Odpovědět s citátem
Ale volnost má být, zkus nasravení. Aha v Nitru si moh vlastně svou oblíbenou hrát, možná sis to neuložil. Dej prosímtě foto z požkozenou formulí.
Cobra

Odpovědět s citátem
Ha už to mám, výbuch se mi nepodařil a to sem sejmul už 7 aut. 2x sem urval kolo a sekl sem se ve 3 misy. Tam za 4.10 min. mám projet 8 checpointů do požkození 30. Lehké? Ne. Složité, musíte opatrně atd. Ale celkem zatím nic moc.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Cobra napsal:
Ha už to mám, výbuch se mi nepodařil a to sem sejmul už 7 aut. 2x sem urval kolo a sekl sem se ve 3 misy. Tam za 4.10 min. mám projet 8 checpointů do požkození 30. Lehké? Ne. Složité, musíte opatrně atd. Ale celkem zatím nic moc.

Jaký máš počítač?Na jaké jedeš rozlišení a kvalitu?Prosím,moc mě to zajímá Wink
Cobra

Odpovědět s citátem
Procesor: 1.81 GHZ. Grafárna: GeForce 7300 SE+. 512 MB-RAM rozlišení to co bylo, jediné co sem v nastavení zmnil jsou detily trávy, to dost sekalo i Nitro. Mám to na nízké (small). A budu asi zkoušet to ICE.

EDIT: Všem doporučuje 1 misy. Neplňte ji a jeďte ke kolejím, na přejezdu zdržujte auta do te doby než pojede vlak, on je krásně rozmetá. Naklaďáky, vše. Ty 2 světy jsou: Dálnice (i okolní cesty, železnice, vesnice) a Město: (centrum, okolní cesty minidálnice, železnice). Kolínská věž leží na Dálnici u dálnice. Jak budu ,,metat" auta tak jak tam bude dost šrotu dám foto.

EDIT2: Mám RTL verzi Very Happy . Tam nejsou ani ty rampy na vlak ale hlíněný nájezd Smile .
Romi: Mohl by si mi říct která myse je z vrtulníkem? Jaksi to nemůžu najít, neboť se mi to strašně seká v menu Sad Ale jízda je ok, sem tam se to sekne Very Happy . Na SYNETIC se kutí Pežot Panda (nebo který je panda), na Synetic foru si můžete stáhnout i editor na dělání aut do CT a N.

EDIT3: Jo, lidi, změna barvy aut není. Omluvám se za zmatky, jiné barvy mají jen civilisté.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Perfektní videohttp://www.youtube.com/watch?v=OEJmP4Xpor0 od autora televizní reklamy CT na rtl(Na 99% podle použitého materiálu)

+Mapa venkovského světa v CT(Copyright Jey-Bee from synetic forum)
Cobra

Odpovědět s citátem
To je ta dálnice.)

To video je v adresáři se hrou.

Něco Vám povím o autech. Jsou tam skoro všechny z Nitra. Takže:
SEMIR: Plain (civilní), policejní, a tuněné.
Chris: Civil. Policie.
Monzun: Tuněný, ,,normální" (modrů jak v Nitru) a policejní
Jeep: Vojenský, policejní, civil.
Bus: Normál. Zelená
Porche (modré) a policejní
Ferari (červená) požkození malé (jen dveře (zrdcátka) a nárazníky + SPZ (takže kapota a kucfr nerozbytné.)
Obrněné vozidlo: Vojenská
Formule: Modrá (RTL)
Saphir: Šedý z ohýňkama po boku auta. Modrý (fakt odporný) a Modrý s bleskem podel auta.
Audi: V8 Zelený (jako nitro) a Limo: Bílá (stejná jak V8 ale je delší a má spojler)
Seat Leon: Žlutý, bez požkození (alá nitro). S. L. Super Copa-reklamní, tuněný, taktéž bez požkození.
Opel: Civil. (černý) policie a taxi (žlutá reklamní)
Dodávky: Obrněná (šedá s obrněným sklem, má nárazník, a obrněná světla) B.R.C. (jako v nitru ale obrněná jako ta předtím) Pošta-žlutá; Rodinná: modrá s na střeše jakýsymz uchyty na kola.

Snad sem něco nezapoměl. CT nezná přívěs u aut se kterýma se může jezdit. Takže zmyzel karavan a naklaďáky.
Momentálně zkouším ten patch.

EDIT: Dopsány informace o autech.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Fotečky prosííím.P.s:Jsou tam nějaké "easter eggy".http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/11193-easter-egg

Edit:A já se tak těšil na kamion,no nic komiks asi neudělám Crying or Very sad
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Cobra napsal:
Neboj Smile . Udělej jiný. Obrázky dám možná ještě dnes.

Ale stejně je to divný s těmi trucky,v traileru tak kolem 0:35 až 0:38 je truck který není součástí umělé dopravy(Rozuměj řídí ho někdo jiný(Hráč)).A je těch dopravních prostředků,které můžeš ovládat opravdu 50 nebo se do té 50-tky také počítají barevné verze?P.p.s.:Takových plánu jsem měl s tím polokomixem a bez kamiona se na to můžu vybodnout.P.s.: Díval jsem na CT video-mise na youtube a tipoval jsem ve které části mapy se ta mise odehrává a došel jsem k tomu že to 2x velký až zas tak není jak slibovali Rolling Eyes
Cobra

Odpovědět s citátem
Jo, ostatní mají jinou barvu. To s těma vrtulníkama musíme chápat jinak, my sledujem ten vrtulník.
A je tam co mi strašně vadilo i v Nitru, auta a kusy se zase propadají do Země. Slibovaný screen.
Cobra

Odpovědět s citátem
já se tež tomu divím Very Happy . Je opravdu pravda že procák nerozhoduje (super Very Happy ). Chcete další screeny? Jinak to má bugů víc než nitro. Třeba ten ohořelý náklad je jen z kamionů, ne z toho nového naklaďáku, když sejmeš sanitku tak zní nelítaj ty části jako u ostatních. Ale hodně se mi líbí že při videech si můžeš tu nehodu zpomalit, to je bezva, takhle si to zpomaluju ze všech úhlů Very Happy . A je tam velká demence civilistů. Jednou se mi stalo že sem blokl auta na přejezdu (bylo to s karavanem) a dodávka do něho napere jako kdyby tam nybylo. Karavan a dodávky byly moc požkození. Demence jak blázen, jedno mi náklaďák natlačil policii pod kamion. Nebo sem jev protisměru, já jedu po trávě ke svodidlům a nějaký blázen tam jede tež (já se mu chtěl vyhnout) a tak to do sebe naperem.
Mapa města:
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Prosím fanfáry přichází DEMO http://www.games.reveur.de/crashtime_demos.html
Cobra

Odpovědět s citátem
Hh už máte demo. Tak co Ondro bude komiks, funguje ti to, dej taky screeny ať vím jak demo vypadá.
Něco mojeho F1 vs kamion s autama (F1 to už nepřežila)
Cobra

Odpovědět s citátem
No, nevím, zkus to stáhnout znovu, a nebo z jiného webu.
Co se týče českého dabingu, byl by problém, mluví tam Chris, Semir Andrea (?, možná kiná sekeretářka) šéfka, Hartmut, únosci atd.
V jedné misi unesli Hartmuta atd, vydíraly atd.
romanBA

Odpovědět s citátem
Dlho som tu nebol tak neviem co sa deje. Cobra-Len chcem povedat ze misia s vrtulnikom je v serií The Wagner
Cobra

Odpovědět s citátem
Romi: No ale tam z vrtulníkem nelítáš, jen ho sleduješ. Nebo se dá lítat?
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
K demu:Takhle dobré demo jsem nehrál ani nepamatuju,kupodivu mi na té 256 Nvidia GF 8500 gt jede bez jediného záseku na high detaily(Rozlišení 1152x864)+nějaké ty estetické blbosti typu "rozmazávání obrazu"(Který stejně vypínám,protože to kazí hru).Ano je pravda že gangsteři pokaždé jedou jinak.Co bych vytknul je dabing,ten se imho nedá poslouchat(Nejsou žádné seriálové hlášky a Semir a Chris mluví jako by to četli) a všudypřítomná reklama na SEAT(Kolem autostopu stojí tak tucet stejných seatů) a bohužel i vlak(Ješte jsem neviděl nákladní vlak,který nedělá žáden zvuk a přitom jede jako pendolino a nečmoudí i když je to dieselelektrická lokomotiva a první fotka jak vlak drtí "bmw" není vůbec pravdivá takhle se nedá auto vůbec zničit).P.s:Fotky dodám večer nebo zítra,ted se musím učit Sad .
Alarm für Cobra 11: Pronásledování (Crash Time)