Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
88% |
[ 15 ] |
2 |
|
11% |
[ 2 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
| Chlapec (Der Kleine) | |
Lila
|
|
Zaslal: 22.1.2009 20:18 |
|
|
|
|
Skvělý díl, jinak to popsat nejde!!!
Břišní mozek, sluneční brýle, divné tušení, humor, děj - no prostě za 1
Camry: A já si říkala, že je mi ten ksichtík trochu povědomý...
|
_________________ Šéfová: "Propadnout kvůli opisování!"
Semír: "Já neopiso...! Bonrathe!"
|
redite
|
|
Zaslal: 23.1.2009 18:19 |
|
|
|
|
Ahoj prosím vás , strašně se mi líbí písnička na konci jak má Tom žlutý brejle nevíte jak se Jmenuje a kdo ji zpívá. Předem Děkuji
|
|
kosino
|
|
|
Zaslal: 5.2.2009 18:51 |
|
|
|
|
V tomto díle na mne zapůsobil především Tom, když vyprávěl o strýčku Hermannovi a méďovi Brunovi. Jednička a jinak to nevidím, vůbec celý díl na mě zapůsobil.
|
|
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 19.5.2010 7:42 |
|
|
|
|
Táta epizoda bola celkom vydarená, no jedna naozaj hlúpa chyba sa na začiatku predsa nájde.
Čierne BMW tlačilo pred sebou modrú dodávku krížom stovky metrov, po dodávke tam zostali dlhé stopy.
No Semir a Tom sa zhodli, že je to asi nehoda. Ako sa dalo nevšimnúť tie stopy po pneumatikách...
Dúfam že naši policajti sú pri vyšetrovaní dôslednejší
|
|
marmota-b
|
|
|
Zaslal: 29.6.2010 12:41 |
|
|
|
|
Já si všimla dalšího nesmyslu u té nehody na začátku - táta je připoutaný v sedadle a je tak těžce zraněný, že ho zločinci považují za mrtvého, a kluk, co jen tak volně leží na podlaze, vyvázne bez jediného škrábnutí? Při tom, kolikrát se to auto převrátilo, by musel být úplně umlácený - neboli, jak by řekl můj táta - "mrtvý prtvý" (takhle mi včera okomentoval jeden díl Kobry - když tam něco vybuchlo, řekl, že všichni už přece musí být "mrtví prtví".)
Ale jinak to byl výborný díl, mně osobně přišel děsně napínavý.
|
|
|
| | |
KarlCZ
|
|
Zaslal: 24.9.2010 13:42 |
|
|
|
|
Suprovej díl, jeden z nejlepších v 6. serii, supr hlášky, napínavý, trochu i dojemný scény, jako když Tom vypráví o tom meďovi z dětství..., taky perfektní scéna s těma brýlema, mimochodem, nevíte, kde sehnat ty černý, jak má Tom na začátku?
1
|
_________________ Semir: Pane Perezi, otevřel byste laskavě zavazadlový prostor?
Tom: Otevřos...
Semir: Otevřos, ty jsi fakt jazykovej génius.
Tom: Jsem snad dálniční polda nebo cizojazyčná sekretářka?
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|