Ohodnoťte tento pilotní film (známkou jako ve škole) |
1 |
|
71% |
[ 15 ] |
2 |
|
23% |
[ 5 ] |
3 |
|
4% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 21 |
|
| Jízda smrti linky 834 (Todesfahrt der Linie 834) | |
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 17.12.2008 20:07 |
|
|
|
|
Tento díl není moje krevní skupina, nuda nuda za 2-
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 22.12.2008 22:22 |
|
|
|
|
Přiznám se, že tento piloťák jsem viděla poprvé a teda příznávám, že jsem o hodně přicházela =o) Nějak jsem si pořád myslela, že to zas taková bomba být nemůže, abych u toho zvrdla hodinu a půl...no a doslova byla
Hodně se mi líbilo, jak ještě před samotnou akcí v autobuse ukázali "příběh" lidí předtím, než nastoupili do autobusu. Proč se tám vůbec ocitli. Bezvadná taky byla přestřelka nazačátku, kterou hodnotím jako jednu z nejlepších vůbec (možná je to tím, že si zrovna žádnou jinou nevybavuju, co byla v Kobře...ale tahle byla stejně výborna ). Navíc se tam konečně objevila moje oblíbená zásahovka. No a to nejlepší na celém díle byl záporák, který mi přišel hodně sympatický. Jeho hlášky, průpovídky a nejen jeho...takže nemám ani co bych vytkla..ono už tady toho bylo hodně řečeno. Možná jen se mi trochu zdáli přehnaní ti kluci hrdinové a Andrea jak hrála na city...
....ale i tak za 1*
|
|
|
| | |
DJ Andrej
|
|
Zaslal: 21.3.2010 17:46 |
|
|
|
|
|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|