Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
83% |
[ 26 ] |
2 |
|
16% |
[ 5 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 31 |
|
 | Krysí hnízdo (Rattennest) |  |
Cobra
|
 |
Zaslal: 22.12.2008 20:59 |
|
|
 |
|
Tento díl byl super, začáteční akce byla dobrá. Akce v hořicím domě byla skvělá, a Chrisová hláška, když vyletěl z okna se povedla . Zápletka se taky povedla. Jsem rád, že si tady zahrála pořádně Zuzana, Šéfka, Hotte a Dieter. Konečná akce byla dobrá, chyběla mi ale pořádná honička. Ale nějak zblbly ty závěrečné titulky, začni říkat, kdo koho daboval, než se objevila modrá obrazovka. Ale to ej chyba Novy, ne dílu.
Za 1.
|
_________________ Punk's not dead 
|
lieblinka
|
 |
Zaslal: 22.12.2008 21:05 |
|
|
 |
|
Prostě bomba,mělo to super zápletku a Susannu mám jako sekretářku nejradši,jinak vše již řečeno....takže 1
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Dena
|
 |
Zaslal: 22.12.2008 21:08 |
|
|
 |
|
Jako obvykle se mi to moc a moc líbilo
akorát mi bylo líto Susanny otce a kmotra
Jsem ráda, že se tady objevila mnohem více Susanna, všimli jsem si, že sekretářky v Kobře, mají vždycky jednu epizodu, kde se všechno točí jenom kolem nich?
Scéna v hořícím domě byla velice akční, čekala jsem, že Chris vyskočí z okna a spadne do sudu s vodou, když mu hořel celej voblek
A jako obvykle jsem až na poslední chvíli (když už to muselo bejt jasný kde komu) zjistila, kdo za tím stojí
a jeste ta scéna na strese, když ta zenska spadla, jak prolitla kolem Susanny, docela me to vydesilo
jinak dávám za 1 suprovej díl.
a stěma titulkama jsem se taky divila co blbnou, ale nejspíš tam vystupovalo takových lidí, že by to za několik sekund nestačili odemlít
(jo a myslíte, že ten Rolf, je ještě pořád připoutanej k posteli,?)
|

|
 |
 | |  |
sasadydzej
|
|
 |
Zaslal: 22.12.2008 21:13 |
|
|
 |
|
jo jeste neco,,
je tam mala chybka, dvere od susany, kdyz poprve zavre dvere, je tam dole pod kukátkem napsano susana könig, kdyz vsak zavre po druhe, napis je mensi a je nad kukatkem....
a ten konec, no ten se nevyvedl, nejdrive jsem myslela, ze je to schvalne, ale pak jsem si uvedomila ze asik ne, protoze konecne titulky tam byly vsechny....hmmm, ale jinak fajn dílek
|
_________________ Semir:Uč se a žasni!
Ben: Semir Gerkhan, postrach za volantem!--a nemýlil se!

|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 22.12.2008 21:29 |
|
|
 |
|
Výborný díl s neuvěřitelně propracovaným dějem. Já bych tuto epizodu přejmenoval na "Vysoké napětí", doslova jsem byl přilepený k televizi Ještě, že ta reklama byla poměrně krátká
Konečně si tady po delší době opět zahrál celý tým nejen dálniční policie Bylo mi líto Sussany, v tomto dílu přišla fakt o hodně...
Bohužel akce hodně zaostávaly za nabitým hereckým obsazením a velmi kvalitním příběhem. Jak říkal Cobra, chyběla automobilová honička, ale to malinko spravila Semirova svižnější jízda Akce na střechách se snad objevuje v každé sérii. Nechápu, proč před útočníkem utíkat zrovna na střechu... Dům, který v této epizodě hořel, byl po požáru ještě vidět na Fantreffen 2007 v těsné blízkosti ateliérů. Občané německého města Hürth museli mít velmi zajímavou show
Co se týká hlasování, nemůžu jinak, než jedničkou
Ještě k závěrečné znělce, kde se čtou jména dabérů a tvůrců českého znění -> na tomto díle pracovalo tolik lidí, že i kdyz se pan Kaňkovský hodně snažil, musel to natáhnout ještě do epizody -> reakce na Cobrův názor
Hořící dům na Fantreffen 2007 - pro zvětšení klikněte na obrázek
|
|
 |
 | |  |
adanos
|
|
 |
Zaslal: 23.12.2008 9:52 |
|
|
 |
|
libila se mi ta zaverecna prestrelka na strese ala Cod.Dam za 1
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Kubinho
|
|
 |
Zaslal: 23.12.2008 13:56 |
|
|
 |
|
Upřímně řečeno, mě díly s Chrisem přijdou trochu nemasné neslané, ale tahle epizoda byla fakt super. To je snad po několika letech krimi epizoda. A jestliže je Kobra 11 akční kriminální seriál, očekávám takových epizod více. V poslední době jsou epizody spíš takové jednoduché, ale tohle je výjimka. Úžasný díl, snad každý podezříval z vraždy nepravého, zvraty, vyšetřování, akce. Prostě tohle je zatím nejlepší díl jaký jsem s Chrisem viděl. Tuto epizodu beru jako vynikající a povedený vánoční dárek. Za 1.
|
|
 |
 | |  |
Matt
|
 |
Zaslal: 23.12.2008 14:13 |
|
|
 |
|
Já si na Chrise taky nemohl zvyknout (pořád ho vidím s vlčákem u nohy, i když z Rexe jsem neviděl ani jeden díl), ale kupodivu je teď jedinej, kdo hází vtipný hlášky. Viz tento díl.
Zajímalo by mě, jakej mají sekretářky u autobahn polizei výcvik, protože na tý římse se držela poměrně dost dlouho. Že bych se šel zavěsit na balkón a vyzkoušel, jak tam dlouho vydržím viset já? (Ještě že to z prvního patra nebudu mít daleko dolů.)
Dobrá byla Semirova hláška - jestli by nechtěla bydlet u nich, že mají v pokoji pro hosty volno a Andrea by byla určitě ráda. Bych chtěl vidět babu, která by mi dovolila dotáhnout si domů ještě jednu (Že by odtud ten název dílu? .. ne, omlouvám se jak Andree tak Susann.)
|
_________________ I won't apologize for bein' strong 'cause that ain't wrong!
|
 |
 | |  |
Kubinho
|
|
 |
Zaslal: 23.12.2008 16:43 |
|
|
 |
|
Matt : Pokud si dobře vzpomínám, tak Andrea se Susannou jsou přítelkyně.
|
|
André-und-Semír
|
 |
Zaslal: 28.12.2008 1:43 |
|
|
 |
|
Děj byl fantastický........ a To všechno..... 1***
|
|
Janča
Administrátor
|
 |
Zaslal: 10.3.2009 0:28 |
|
|
 |
|
Skvělý díl, který mě velice zaujal, i přesto, že nemám moc v oblibě tragédie, které jsou vázány na hl. hrdiny nebo ostatní členy "Kobráckého" týmu Ale myslím si, že Sussaně už tam "vzali" trochu moc. Aspoň jedna z jejích blízkých osob měla zůstat naživu Když né otec, tak ten druhý (Karl? Teď nevím přesně jméno ).
Moc už si nevybavuju hlášky, ale vím, že mě zaujalo, že tam nebylo moc až akcí s auty...ale ani mi to tak nevadilo, myslím, že hodně se to vykompenzovalo skvělým dějem, který dokázal zaujmout. I takové díly Kobra potřebuje
Takže určitě za 1 
|
|
Semir11
|
|
 |
Zaslal: 13.4.2010 9:37 |
|
|
 |
|
No tak díl byl dobrý,ale místama nudil - nebylo to úplně ono - ale šlo to takže za 2-
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|