Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
88% |
[ 31 ] |
2 |
|
5% |
[ 2 ] |
3 |
|
2% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
|
| Spiknutí (Das Komplott) | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 26.3.2009 21:11 |
|
|
|
|
Tak tenhle díl byl perfektní!! Ale přiznám se, že jsem kapku zaseklá: pořád vidím Bena z počáteční scény (ať s ručníkem, či.. mhm.. bez *necudně se chichotá*) před sebou... a tak mi tak nějak ani nevadilo, že tam nebyl Hartmutt (ne, to není zrada, fakt nee! on by mi takový pohled určitě dopřál! )
Perfektní byla honička, kdy skončili Semir a Ben na střeše policejního auta...
A zase byl jednou díl, kdy mi bylo Bena strašně líto Ale ten kluk byl fajn
Jo a všimli jste si, že Ben dnes NEJEDL? A zdá se mi to, nebo fakt říká "fuck!" když mu něco nevyjde?
Jo a šéfová je mi stále nesympatická... snaží se, ale prostě je to jen šéfová a ne Šéfová jako Anna
A nej byl konec... když Semir třískal do bicích
Velká JEDNIČKA
Opět je epizoda týden ke shlédnutí zde: http://rtl-now.rtl.de/cobra.php?film_id=11184&player=1
A počítám, jak dal tip MichalSvabek, že bude brzy ke stažení zde: http://serienjunkies.org/?cat=225
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
MichalSvabek
|
|
|
Zaslal: 27.3.2009 0:28 |
|
|
|
|
Jojo, nový díly s Benem prostě téměř nemaj chybu. A tenhle byl taky luxusní. Navíc se mi vždycky líbí, jak je to proložený tou pěknou muzikou (btw. Ben má pěknej byteček a ještě lepší kumbál na zkoušení a produkování hudby). Líbili se mi všechny honičky (hlavně ta v noci a jak Semir měl v kufru zásobu falešenejch poznávacích značek ), dnes to hlavně nebylo tolik přitažený za vlasy, jak občas někdy bývá . Ti zabijaci byli pěkný padouši, hlavně ta ženská byla svině, ale Semir ji nakonci pěkně vodrovnal stejně jako Ben toho druhýho. Hošík byl fajne, rodiče bych na jednu stranu chápal, že na Bena byli naštvaný, měli mu ale alelspoň dát šanci promluvit a nechat ho to vysvětlit, když viděli, že má zájem. Co se týče Kim, ze začátku jsem si na ní taky nemohl zvyknout, ale už se mi jeví docela příjemněji. Navíc dnes na konci bylo fakt vidět, že jí je to líto a že udělala chybu, když Benovi nedůvěřovala. A HLAVNĚ SE OMLUVILA !!!!
Všelicos: Jojo, taky se mi líbí, jak se Ben furt cpe, ale dneska jenom bumbal. Jo a pokud jde o to nadávání, tak slyšíš samozřejmě dobře - říká pořád, ale vždycky a vždycky, když je něco na draka, "FUCK" ! Je ostatně pravdou, že řada Němců už takhle běžně mluví a mimo jiných výrazů z angličtiny, které přejímají a nahrazují jejich mateřštinu, i takhle nadávají (Scheisse se jim už asi zdá otřepané ). No a samosebou tak cca v neděli počítejte s tím, že díl bude k sosnutí (viz Všelicos).
|
|
|
| | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 27.3.2009 8:46 |
|
|
|
|
Mám k tomuto dílu jeden dotaz. V čase 0:14:00 je pohled na monitor, na kterém je nějaká pošta, s datumem 9.4.2009 - není to nějaké divné? Jenom upozorňuji, že Německy neumím ani slovo, takže nevím v jaké souvislosti to tam bylo.
|
|
| Das Komplott | |
Daniel
|
|
Zaslal: 27.3.2009 13:05 |
|
|
|
|
Aj podľa mňa to bola veľmi dobrá časť,
oceňujem aj naháňačky v meste, takže
tomuto dielu dávam veľkú jednotku s veľkou hviezdičkou
1*
|
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 11.1.2010 21:08 |
|
|
|
|
Velice povedený díl. Po předchozím díle konečně pořádná zápletka, charismatická záporačka i ještě trochu nesnesitelná šéfová. Super. Prosil bych linky na stažení v češtině...
A KTERÁ PÍSNIČKA TO HRÁLA V ÚVODU DÍLU?
|
|
|
| | |
|
| | |
Dena
|
|
Zaslal: 11.1.2010 21:11 |
|
|
|
|
Musím říci, že tonto díl byl velice povedený
nemám sice ráda když z policajtů dělaj blbe, ale tady to nebylo zas tak hrozný
šéfová mě tedy zatím docela zklamává, místo toho, aby se za své lidi postavila tak na ně jenom řve, ale nakonci se omluvila, takže doufám, že to odpříště už s ní bude lepší.
docela dobré hlášky, nejvíc se mi líbilo:
Ben: Se omlouvám.
Semir: Omlouvám se, omlouvám, to vždycky říká moje dcera když už je pozdě
a mile mě překvapila Susanna, jak vykřikla, že má nápad
a závěrečná scéna a Semirova hra na bicí tomu všemu dala pořádný šmrnc
Navíc se mi líbí, že Kobra jde s dobou, že jsem slyšela Linkin park
Dávám za 1
|
|
|
Zaslal: 11.1.2010 23:08 |
|
|
|
|
|
|
| Spiknutí | |
DJ Andrej
|
|
Zaslal: 13.1.2010 11:38 |
|
|
|
|
|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
RC Driver
Moderátor
|
|
|
Zaslal: 19.1.2010 18:36 |
|
|
|
|
Dobrý díl, děj a Benova lítost. 1
|
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 25.10.2010 15:53 |
|
|
|
|
Perfektní díl, vtipný, dobrý bylo to pronásledování Semira.
1.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|