Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
60% |
[ 15 ] |
2 |
|
24% |
[ 6 ] |
3 |
|
16% |
[ 4 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
 | Stará škola (Alte Schule) |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 8.9.2008 21:24 |
|
|
 |
|
Dnes byla na Markize odvysilana epizoda Stara skola.
Bohuzel me prilis nezaujala, v podstate se mi libila jen uvodni honicka. Myslim si, ze patrani po drogach ve skole neni nic pro dalnicni policii...
Jsem rad, ze si konecne po dlouhe dobe zahral Dieter a trosku i Hote.
Davam za 3, po minulem pilotu pro me fakt nic moc...
|
|
 |
 | |  |
Speed
|
|
 |
Zaslal: 8.9.2008 21:35 |
|
|
 |
|
Súhlasím,táto časť naozaj nudná,navyše drogy na škole tu už boli v 8. sérií v časti s Jochenom.
Chrisove zranenie v celom príbehu nemalo žiaden význam,možno nemal časť nakrúcať.
Záverečná akcia na vrakovisku celkom nezaujímavá.
Aspoň som sa strašne bavil na Bonrathovi,ktorý nevládal bežať(aj tehotná žena ho predbehla )
A tiež dobré vety,ako "Ležíš mi na ruke" či "Erkan Gurkan".
No a Bonrathova bitka,no proste nádhera.
Navyše ma strašne znepokojuje spôsob,akým sa natáčajú scény s autami.V nových častiach sa zábery strašne trasú,neustále sa používa zoom...Zle sa to pozerá...
Ináč sa nečudujem,že ten jeep nenašli. Semir totiž do vysielačky povedaL,že sa hľadá čierna Ibiza. Samozrejme išlo o Isuzu,zelená Ibiza sa prevrátila na začiatku.
Občas sa mi zdá,že tvorcovia seriálu nepoznajú autá. Na markíze napr. raz povedali BMW cé-tri.Samozrejme sa to píše Z3,no po nemecky sa to vyslovuje písmenom C.Nie však na Slovensku.
Tiež raz označili Porsche ako Jaguár. No a chudák Semir a Jan nepoznali výraz NOS,a tiež nevedeli,že Mustang sa začal vyrábať až v roku 1964, a nie v roku 63.Ja som chybu okamžite spoznal,a o niekolko minút neskôr prišiel na to aj Hartmut.
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Dena
|
 |
Zaslal: 29.12.2008 21:07 |
|
|
 |
|
opravdu suprovej a parádní díl
minule byl díl bez Semira teď byl bez Chrise, ale Bonrath jako druhý komisař byl skvělej, hlavně jak za každou větou dával, a to jsem měl mít dovolenou
líbila se scéna jak Semir pronásledoval ten jeep "Autíčko nenechávej mě ve štychu." Super nejsem jediná co mluví se svým autem
a potom jak semir mluvil do vysílačky "Jsem na hoře, ne nevím jak se jmenuje, prostě jsem na hoře..."
docela mě překvapilo, kde to Semir studoval, my jsme ho v povídkách strkali do všech možnejch policejních škol a on? Rýnské centrum (nevím ten prostřední názem) a jako obráběč kovů, to je opravdu dobrý
a nebo s tím, vy jste opisoval, ne neopisoval, ale opisoval!
Děj byl dobrý, i když zase drogy na škole, tu už tu bylo, ale i tak dobrý
Anna: "Chtěl podplatit sestřičky, aby mu pomohli utéct, Vám to připadá směšné"
Semir: Jo
Bonrath, nejdřív úsměv a potom trvré NE
a konečná scéna se setřičkama
zase mě překvapila Bonrathova bojová technika a jak toho chapa nakop a on spadl dolů. Jsem si říkala "Je, pardon" , tentorkáte to bylo "A to jsem měl mít dovolenou"
nebo jak Semir a Bonrath pronásledovali toho Romana a Semir: Tudy je to kratší
a po chvíli, Spletl jsem se tudy je to kratší
a konečná otázka ohledně opisování
určitě má na tom taháku lepší výsledky než já na svým
a opět ty titulky, teda to už je trochu moc ne, vždycky jim to vycházelo, tak proč ne teď, no ale to je nova, co se dá dělat
a viděli jste ukázky na další díl, doufám, že si dělaj srandu! doufám, že nebudou dávat piloťák, to by mě naštalo, chci vidět nový epizody a ne něco co mám doma na DVD
jinak opravdu suprovej díl dávám za 1
|

|
 |
 | |  |
Ritter
|
|
 |
Zaslal: 29.12.2008 21:35 |
|
|
 |
|
Autíčko nenechávej me ve štychu už jednou Semir použil(VIII.řada 15 díl)
Jinak tento díl mě moc nenadchnul a absence Chrise byla znát. 3
|
|
André-und-Semír
|
 |
Zaslal: 29.12.2008 22:22 |
|
|
 |
|
Tenhle díl byl plnej skvělých hlášek.... jsem se smála celou tu hodinu.... dávám 1****
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Všelicos
Administrátor
|
 |
Zaslal: 29.12.2008 23:47 |
|
|
 |
|
Suma sumárum:
- chudák Chris, zlomené stehno? AU!
- Semir: "Třeba si s tím Hartmutt poradí." Třeba? TŘEBA? Proč o něm, Turku, pořád pochybuješ?
- scéna s autíčkem neměla chybsona
- Harty: "... stupeň destrukce 6 - totálně v pytli." Hahahaha a Semirovo "Jsi jednička, Hartmutte!" potěšilo
- nadále jsem se pobavila u Hartíčkova "Tady někdo pracoval doslova jako prase."
- Nikl... taky se někomu vybavil ten pán z "Ulice"?
- a dostalo mne, jak se Chris chtěl dostat ze špitálu a Šéfka mu vyhrožovala, že jestli to udělá, tak mu zlomí i druhou, zdravou čapu
- a chudák Dieter, takhle si asi dovolenku nepředstavoval
Fajn díl, za 1! 
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Cobra
|
 |
Zaslal: 30.12.2008 7:56 |
|
|
 |
|
Speed napsal: | Ináč sa nečudujem,že ten jeep nenašli. Semir totiž do vysielačky povedaL,že sa hľadá čierna Ibiza. Samozrejme išlo o Isuzu,zelená Ibiza sa prevrátila na začiatku.
Občas sa mi zdá,že tvorcovia seriálu nepoznajú autá. Na markíze napr. raz povedali BMW cé-tri.Samozrejme sa to píše Z3,no po nemecky sa to vyslovuje písmenom C.Nie však na Slovensku.
Tiež raz označili Porsche ako Jaguár. No a chudák Semir a Jan nepoznali výraz NOS,a tiež nevedeli,že Mustang sa začal vyrábať až v roku 1964, a nie v roku 63.Ja som chybu okamžite spoznal,a o niekolko minút neskôr prišiel na to aj Hartmut. |
U nás v této epizodě říkali Isuza.
Díl by dobrý, vtipný, ale už nevím, co jsem tehdy dal 
|
_________________ Punk's not dead 
|
 |
 | |  |
Lila
|
 |
Zaslal: 30.12.2008 9:49 |
|
|
 |
|
Zdravím
Tak já souhlasím s Denou, která to dopodrobna rozepsala!
Takže k tomu není co dodat- dávám za JEDNA
Ale co by mne zajímalo, jak těm drogám říkali v minulém díle? Nevím, která to byla epizoda, ale vím, že jim říkali úplně jinak....
|
_________________ Šéfová: "Propadnout kvůli opisování!"
Semír: "Já neopiso...! Bonrathe!"
|
RCmodeling
|
 |
Zaslal: 30.12.2008 20:17 |
|
|
 |
|
A zase ty titulky říkal před tím. než tam byly. Jako v minulým díle. Opravdu by to nestihl všechny lidi říct, protože to dořekl a hned tam byla reklama.
|
|
Semir11
|
|
 |
Zaslal: 13.4.2010 10:04 |
|
|
 |
|
Docela dobrý díl - Chris mi tam chyběl - sice tam hrál-ale jen chvíli takže za 2
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|