Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
78% |
[ 15 ] |
2 |
|
15% |
[ 3 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 19 |
|
 | Slepá láska (Blinde Liebe) |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 13.8.2008 16:01 |
|
|
 |
|
Slepa laska je jeden z mych nejoblibenejsich dilu Cobry 11 vubec! Podle me fakt nemel chybu, kvalita Pekelna jizda nesaha ani do poloviny tohoto dilu.
Vyborne akce, vyborna bouracka Camara na zacatku, efektni vybuchy a prestrelky, strhujici dej, skvele hlasky, vsechno co ke kvalitnimu dilu patri.
Jednoznacne nejlepsi bylo: "Á hele, katedrála...dřž...dřž...co je to, co je to, bacha šéfe, něco ji mačká"
Bez vahani musim samozrejme hlasovat pro 1!
|
|
 |
 | |  |
kosino
|
|
 |
Zaslal: 13.8.2008 16:58 |
|
|
 |
|
André napsal: | Díl, který je spíš o střílení a ne o akcích v autě.
Na konci se to už zvrhlo jak mířili jeden na druhého. To bych chtěl vidět jak by tam takhle všichni došli potichu.
A vzpomínka na Andrého.
Semir: Kolega se dá nahradit, ale kamarád...
2 | Přesně tak, vzpomínaní na Andrého s Tomem, to byla krása a smutek zároveň! Bohužel Toma to taky čeka...!
|
|
adanos
|
|
 |
Zaslal: 13.8.2008 19:10 |
|
|
 |
|
mozna trochu prehnana akce jak na sebe mirily.dobry vzpominka na andreho.videl sem jen druhou pulku takze za 2
|
|
Kubinho
|
|
 |
Zaslal: 13.8.2008 20:43 |
|
|
 |
|
Tak toto je snad nejlepší díl ze 4. série. Bravurní. Nemám slov. Super akce. A závěr? Bez chyby. Když jsem to viděl poprvé, tak se mě ten závěr líbil úplně nejvíc a chlámal jsem se ještě další den (mám na mysli to jak tam na sebe všichni mířili).
|
|
kosino
|
|
 |
Zaslal: 14.8.2008 14:39 |
|
|
 |
|
Jak na sebe mířili, to byla sranda. Odhoďte zbraň! Zahoďte zbraň!... 
|
|
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 16.8.2008 20:06 |
|
|
 |
|
Svata pravda Erone, mluvis mi z duse. Rozhodovani v ankete Nejlepsi epizoda bude pro me ve 4.serii mimoradne slozite...
|
|
Speed
|
|
 |
Zaslal: 7.9.2008 11:01 |
|
|
 |
|
To bol Andrého hrob na konci,alebo tam ležala Tomova "láska"?
Ja by som tipoval to druhé,ale neviem...
|
|
Ajka
|
 |
Zaslal: 29.3.2010 23:00 |
|
|
 |
|
Když jsem to viděla kdysi, přicházela jsem zrovna do puberty, René tedy Tom, byl můj idol a na romaňťárny jsem koukala od rána do večera - tudíž byl pro mě tento díl úžasný, skvělý, nejlepší... (prostě hormony, no )
...ale dnes už to tak růžově nevidím a musím přece jen trochu ubrat na hodnocení, byl to dobrý námět, ale Tom se zamiloval extrémní rychlostí a konec byl opět docela přehnaný, nicméně i tak mne díl bavil, takže zůstaneme na slušné dvojčičce 
|
|
 |
 | |  |
DJ Andrej
|
 |
Zaslal: 9.7.2010 10:01 |
|
|
 |
|
Dosť dobrý diel, začalo to tak pohodovo, a skončilo to tak tragicky. Semir s Tomom na konci Tom : veříš v posmrtí život ? Semir : ja né ale André asi jo, Tom : Chybí ti hodne? Semir : kolega se dá nahradiť, ale pŕítel, mám teď tebe, Tom : Na záčatek křásneho přátelství. Inak tento diel je Semirov a Tomov prvý prípad po pekelnej jízde. Teda spoň ja to tak mam na dvd Najviac sa mi páčil ten začiatok čo tam hodili donich tu plechovku a jak mu ukázal palec a Semir že to je snad výzva, a dobrá bola aj tá akcia na tej streche jak sa šmíkali a Semir čo stým lanom zošiel dolu a potom to tam celé vybuchlo, fakt super diel, chystám k nemu aj hudobné video, dávam za jedna, konečne kobra 11 jak má byť s mojim najoblúbenejším duom Semir Gerkhan a Tom Kranich rohodne za 1 a čo som si všimol ešťe že veľa záberov s tejto časti je použité aj v intru
|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
 |
 | |  |
Vojta
|
|
 |
Zaslal: 24.9.2010 20:22 |
|
|
 |
|
Hezký díl. Akce, honičky, nic tu nechybí takže 1.
|
|
Erik Ritter
|
|
 |
Zaslal: 14.12.2013 22:08 |
|
|
 |
|
V dnešních dílech mi strašně chybí vzpomínky na minulé parťáky. Třeba, že by Semir s Benem o tom pokecal v autě nebo tak.
Každopádně tento díl je pro mě nejlepší ze 4. série.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|