Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
85% |
[ 17 ] |
2 |
|
15% |
[ 3 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 20 |
|
 | Smrt chlapce (Der Tod eines Jungen) |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 31.7.2008 21:35 |
|
|
 |
|
Vzhledem k nedostupnosti Admin Teamu v dobe od 1.8. do 10.8. zakladam tuto diskusi s predstihem.
|
|
lieblinka
|
 |
Zaslal: 4.8.2008 17:48 |
|
|
 |
|
Skvělé hlášky a akce taky moc dobrá,ale to už je tu napsaný - takže pro mě za 1
|
|
Ritter
|
|
 |
Zaslal: 5.8.2008 15:04 |
|
|
 |
|
Jeste bych chtel dodat,že jak utikali pred tim granatem v baru na zacatku tak to by nemohli stihnout ani kdyby se pretrhli.
|
|
Vojta
|
|
 |
Zaslal: 5.7.2009 10:16 |
|
|
 |
|
MARK KELLER: Taky bych byl mooooc rád kdyby se André vrátil! Dílek za 1.
|
|
 |
 | |  |
DJ Andrej
|
 |
Zaslal: 21.3.2010 14:29 |
|
|
 |
|
smutný začiatok, ako zabili malého chlapca, také scénky nemám rád, sú moc kruté a desivé, bolo to fakt moc tragické, najprv zabili jeho mamu, a potom aj jeho. Normalne mi ho bolo toho Alechandra aj lúto. A neskôr zabili aj jeho Mamu, Smutne sa to celé rozbehlo ale potom to už išlo o niečo lepšie, hlavne sa mi páčil keď Semir a André išli na tú Malorku a Semir sa Andrého pýtal : Byls nekdy na Maorce? Andre : S bpuchačkou ? Asi ne, alebo potom keď hladali to auto na parkovisku a André že Cestlere ti kriso, a že Semir : Kdo bude řídiť ? André : Malý auto, řídiš ty. A potom sa páčili tie ich motorky, v tejto časti mal Semir poprvý krát riflovú súpravu, ktorú mal podobnú od Comebacku, akurat že viacej modrú. A ešťe sa mi páčil jak André s Carlosom jazdili natom Hummerovi a tá hudba rockova. Moc podarení diel, škoda toho, jak to s Andrém na konci skončí, rozhodne za 1

|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
 |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|