Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
62% |
[ 10 ] |
2 |
|
25% |
[ 4 ] |
3 |
|
12% |
[ 2 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 16 |
|
 | Stínový bojovník (Schattenkrieger) |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
DJ Andrej
|
 |
Zaslal: 1.7.2010 11:02 |
|
|
 |
|
Semir a jeho nová parťačka Rebeca, no bola síce celkom pekná ale chýbal mi tam André, ktorý mal neštovice ( unás ovčie kiahne ) a ešťe mi liezli na nervi tý japonci MUŠI MUŠI keď hovorili do telefónu ale inak akcia perfektná na začiatku, tú búračku použili aj v intru v tretej série a nechutná bola tá useknutá ruka, skoro mi to pripomínalo nejaké C.S.I. keď to tam rozoberali. A najlepší bol ten záver čo Semir bojoval stými japoncami a stým hasiacim prístrojom a tá Rebeca jak bojovala. A ešťe sa mi páčilo aj keď išla hovoriť do vysielačky : Kobra a Semir že : 11 ..alebo že ho chcela pozvať do japonskej reštaurácie a Semir že já mám radšej kebap a bolo dobré aj to Semirovo kýchanie. Celkom podarení diel, odlišní odtých ostatných, dávam za dva zato že to bolo bez Andrého, inak akcia určite za 1 . Inak v tomto diely hrala aj Yvonne De Bark (Susanna Labonneová - Sunny) zo seriálu unás pod názvom Kobra Motocops inak Na plný plyn

|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
 |
 | |  |
Vojta
|
|
 |
Zaslal: 13.8.2010 20:06 |
|
|
 |
|
Dávám určitě za 1, mám rád díly s Japoncema. Dobrá byla ta upadlá ruka nebo boj na konci. Špičkový díl.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
 |
 |
|
|