Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
92% |
[ 13 ] |
2 |
|
7% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
|
 | Smrtící náklad (Tödliche Ladung) |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
DJ Andrej
|
 |
Zaslal: 29.6.2010 16:11 |
|
|
 |
|
Super diel, konečne poriadna akcia hneď od začiatku. Ten malý chlapec Patrik bol podarení aj stým jeho otcom Ulim. A najviac sa mi páčilo, keď ten malý Patrik vliezol do tej cisterny a jak mu kúpil vtom obchoďe to modré rádio rádio. A Semir že milionár, každý mu vravel že tak co ty milionáři, jo a ešte nemalo chybu to stou klimatizáciou ako Semir hodil do Bonratha tu plechovku keď opravoval tú klimatizáciu a šéfka jak sa rozčuľovala, já som mal dosť alebo že André na Bontratha že tak co ty kutile jeden a Bonrath : já to slišel. Fakt dobrý diel a bohatý aj a vtipné scénky, skoro ako tá nová kobra s Benom a Semirom . A ten záver bol napinavý, keď toho Patrika vytiahli helikoptérou a na konci že Semir uhádol 6 čísiel a 46 ďaľších ľúdí uhádlo tak jak on že vyhral len 50 000 marek a André že chceš mi to oplatiť, teď si ti na řade. No fakt jeden s naj dielov tretej série vôbec. Rozhodne hodnotím za 1 a tiež musím súhlasiť s Alešom že Matthias Paul (Tom Geiger) zo seriálu u nás Kobra : motocops by sa hodil k Semirovi

|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
 |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|