Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
83% |
[ 26 ] |
2 |
|
12% |
[ 4 ] |
3 |
|
3% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 31 |
|
 | Proti všem pravidlům (Gegen jede Regel) |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 6.11.2007 22:35 |
|
|
 |
|
Tak dnesni epizoda se mi fakt libila. Obsahovala vse, co ma kvalitni dil mit -> zajimavy dej, skvele akce, mensi pre mezi Semirem a Chrisem (jeden z protivniku byl Chrisuv kamarad), napeti a super hlasky. Skoda jen, ze chybeli Bonrath a Hote
Jinak hodne me zaujala scenka uprostred pribehu, ktera se odehravala s nejvetsi pravdepodobnosti pod zeleznicnim mostem v Kölnu, na protejsim brehu, nez stoji katedrala (pobliz hotelu, jehoz nazev mi ted vypadl). Tam jsme na letosnim FanTreffen parkovali s auty
Co se tyka hodnoceni, je to tesne, ale davam jedna ...
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 26.5.2008 20:29 |
|
|
 |
|
Ted, po shlednuti tohoto dilu na TV Nova, bych rad malinko upravil hodnoceni ve svem prispevku na zacatku tohoto tematu. Ten jsem psal po shlednuti Cobry 11 na Markize.
1) Po delsi dobe jsme mohli v Cobre 11 slyset vetsi mnozsvi skvelych hlaskek, napriklad:
- Semir: "Hvezdice jako odzoby na vanocni stromecek?"
- Chris: "Hartmute, jsi genius" ... Hartmut: "Diky, ja vim"
- Hartmut: "Hrajete na tichou domacnost?
- Semir: "Co tady delas?" ... Chris: "My uz spolu zase mluvime?"
2) Moc na tomto dilu chvalim opetovne vzpominky na Chrisovou minulosti. Rozepre mezi Semirem i Chrisem byly v tomto pripade perfektni.
3) Libil se mi i efektni zaver se smutnym, ale spravedlivym koncem. Jen tou zbesilou honicku na malinko prestrelili...
4) Chvalim i velmi povedeny cesky dabing, nicmene rukojmi na zacatku mohla dabovat treba Borhyova, resp kdokoliv jiny, nez Stanislava Jachnicka (propujcuje hlas Andree Schaferove). Tohle byl fakt blby napad, to se nepovedlo. (Timto zdravim Woxys)
Jinak plati to, co jsem psal minule - potvrzuju jednicku, kazdopadne dnes bych s ni nevahal
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Kossik
|
 |
Zaslal: 27.5.2008 9:57 |
|
|
 |
|
Proti všem pravidlům (640x480, 25fps, délka 45:43, 457 MB, 1100kbit / 192kbit)
http://www.uloz.to/438317/kobra11-s11e06.avi |
|
_________________ zakladatel a redaktor webového magazínu Koulos.CZ
|
cobra12
|
|
 |
Zaslal: 27.5.2008 11:32 |
|
|
 |
|
díl byl povedený, to jak Chris nevěřil Semirovi, ale nejlepší byl rozhovor mezi Hartmuttem a komisařem Ritterem, z toho jsem nemohla docela dlouho.
Jinak myslím, že Susannu dabuje Daniela Bartáková
|
|
RCmodeling
|
 |
Zaslal: 27.5.2008 15:10 |
|
|
 |
|
Zdar, tenhle díl hodnotím jako hodně dobrý a ten rozhovor s Hartmutem byl skvělý. Hodnotím za 1.
|
|
Janča
Administrátor
|
 |
Zaslal: 27.5.2008 17:22 |
|
|
 |
|
Nádherný díl =o) Pěkný, akční děj, který už gradoval hned od začátku. Super hlášky, skvěle uražený Semir, na konci pěkně piruetka auta. Tohle všechno mě u Kobry nijak nepřekvapuje =o) Co mě ale překvapilo, tak to byl konec. Čekala jsem, že na konci taková scéna bude, kdy budou tito dva dávní přátelé proti sobě stát. Ale že to skončí, že ho Chris odpráskne, to by mě nenapadlo. No, smutný konec, ale takový v Kobře ještě nebyl, a proto si myslím, že Chris má pro Kobru moc velký přínos!
Jinak samozřejmě za 1 
|
|
TygrŠerchán
|
|
 |
Zaslal: 24.5.2009 22:16 |
|
|
 |
|
Krásně promakaný a bohatý příběh (zlatý fond "jedenáctky")
Nejlepší akce:
honička na noční dálnici, pak pronásledování na statek (akce přecházející z noci do rána)
Nejlepší scéna:
závěrečná, Chris a Dorn mířící proti sobě, odcházející Chris a Semir a "kobří" smutná hudba
1
|
|
Semir11
|
|
 |
Zaslal: 12.4.2010 21:14 |
|
|
 |
|
Výborný díl Opravdu bomba - smutný konec kdy Chris bude muset zabít svého bývalého kolegu sladěný se smutnou hudbou k11 - takže za 1
|
|
Speed
|
|
 |
Zaslal: 5.7.2010 8:06 |
|
|
 |
|
Skrátka 11. séria je vrcholom Cobry 11,aspoň čo sa deja týka. Takmer v každej časti sa Semir a Chris objavia pri zásahu s kukláčmi, čo je nesmierne akčné a skvelo poukazuje na policajnú prácu. Kvôli týmto scénam vyzerá ich práca ovela profesionálnejšie.
Aj táto časť bola dejovo skvelá, no nehody boli nerealistické.
že sa auto točilo na čumáku? Tomu neverte, žiadny kaskadér to nevie spraviť. V Action Concepte vymysleli niečo, čo sa nedalo zrealizovať,tak to pekne postrihali, auto viselo na žeriave. Celá nehoda bola veľmi slabá a nerealistická.
|
|
marmota-b
|
|
 |
Zaslal: 21.7.2010 21:16 |
|
|
 |
|
Jsem hrozná šťoura... vadila mi česká výslovnost angličtiny na začátku. Deep Purple překousnu, ale Chrisův dabér vyslovil "love and peace" tak, že jsem myslela, že říká "laugh and peace" a divila se chvíli, co tím myslí...
|
|
 |
 | |  |
Ezis
|
 |
Zaslal: 7.4.2011 22:04 |
|
|
 |
|
Všechno důležité tu už bylo řečeno Hartmutt, Andreina dabérka, smutná závěrečná scéna atd.
Jen doplním, že mně tenhle díl připadal spíš jako film. Zvlášť na začátku některé ty záběry byly pojaté jinak, než bylo v posledních sériích zvykem, třeba jak po silnici přijíždějí auta zvláštní jednotky a ze silnice před nimi se zvedne havran. To byla skoro až symbolická scéna, jako by ten havran věštil problémy, které Semirovi a Chrisovi s tou zásahovou jednotkou nastanou.
Byl to hodně silný a dobře podaný příběh. Kdyby se neodehrával v dnešním Německu, tak bych skoro řekla, že westernový - včetně závěrečného "souboje na pistole". Taky byl poměrně realistický, třeba ty rozdílné názory na začátku, kdy každý měl svůj díl pravdy.
Hudba tu byla přímo luxusní - bylo jí málo a když byla, byla dobrá a nenápadná.
marmota-b: souhlas, já taky tři vteřiny přemýšlela, co to propána je "laugh and peace" 
|
|
 |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|