| Nejoblíbenější epizoda - velká anketa |  |
Všelicos
Administrátor
|
 |
Zaslal: 27.6.2008 22:56 |
|
|
 |
|
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
adanos
|
|
 |
Zaslal: 28.6.2008 6:51 |
|
|
 |
|
dal sem novy partak
|
|
adanos
|
|
 |
Zaslal: 11.8.2008 7:36 |
|
|
 |
|
v 3.rade se mi nejvic libi tank na zcesti
|
|
 |
 | |  |
Všelicos
Administrátor
|
 |
Zaslal: 28.8.2008 16:33 |
|
|
 |
|
Ve 4. sérii je to pro mne jasná volba (ne, o Jihlavance jsem nikdá neslyšela ) Pekelná jízda na dálnici A4 je díl, na který se mohu koukat zas a znova a stejně mne nikdy neomrzí sledovat akci dvou brachů, co se v prvním díle vůbec neznají, ač pracují na stejném oddělení (ano, Tom je tam poprvé, ale nebuďme malicherní ). Navíc je tam skvělý zmatkář a cholerik Ed Škoda, že nevíme, co bylo v tom kufru (dle mého pracoval pro Al-Kaidu a vezl tam bombu, mehehe).
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 28.8.2008 20:45 |
|
|
 |
|
Samozrejme nam v teto ankete jen o to, aby vysledky hlasovani zcela odpovidaly oblibenosti epizod u divaku (navstevniku nasich stranek). To se evidentne dari, kdyz vetsinou postupuji jine epizody, nez pro ktere jsem hlasoval ja.
Mas pravdu, kdyby vsichni hlasovali napriklad podle me, tak bychom tuhle anketu nemuseli vubec delat a rovnou jsme se mohli spokojit s timto tematem...
Ja se ale nedivim tomu, ze vetsina divaku hlasuje jinak, nez ja. Me jen prekvapilo, ze s obrovskym naskokem vyhral zrovna dil Osamene vitezstvi, kde skoncil Andre. V zadnem pripade nikde netvrdim, ze tento dil (nebo jakykoliv jiny) byl zvolen nepravem. To bychom byli sami proti sobe
O to vic jsem ja radsi, jak zajimave vysledky tato anketa prinasi a ze nemusi byt zdaleka tak jednoznacne, jak se na pocatku mohlo zdat
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
eron
Administrátor
|
 |
Zaslal: 19.1.2009 21:45 |
|
|
 |
|
Tak, Camry, vidíš, máme připraveno...
Pátá série je venku, protože dnes šel na Nově poslední z dílů 5.série, tedy Bistro TruckStop.
Můj žebříček je následovný :
1. Věc cti - po dlouhém rozmýšlení se na 1.místo vyhoupla tato epizoda, protože je velmi neobvyklá a vojenské prostředí se do Kobry hodí (Rád bych ještě alespoň jednou viděl v akci alespoň starou kasárnu ).
2. Smrt z motoru - další sólovka Toma si ode mě vysloužila umístění v žebříčku, vliv na umístění to ale mít nebude, někteří se možná můžou divit, ale tenhle díl je pro mě nezapomenutelný a já ho dlouho považoval za svou jedničku v 5.sérii.
3. Těžká volba - další velmi kvalitní díl, který nelze v 5.sérii přehlednout (i díky Tomově sestře ) a určitě je jeden z nejlepších.
4. Horečnaté sny - určitě také kvalitní díl, bohužel už venku z žebříčku...
|
|
 | 5.série |  |
André-und-Semír
|
 |
Zaslal: 24.2.2009 13:39 |
|
|
 |
|
12. řada:
1. Mezi nepřáteli
2. Město v ohrožení
3. Exodus
|
|
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 8.3.2009 22:35 |
|
|
 |
|
Tuto stredu jsme na nasich strankach www.AFC11.cz v rubrice Nejoblibenejsi epizoda rozbehli hlasovasovani k 7.serii.
Jako nejlepsi dil 7.serie jsem oznacil Soukromé očko. Na druhem miste by se umistil dil V utajení a treti Falešné signály.
Nejmene me zaujala epizoda s nazvem Heinrich a Paul.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
|
|
|
|