Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
94% |
[ 16 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
5% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
 | Srážka (Crash) |  |
 | Re: Srážka (Crash) |  |
Woxys
Administrátor
|
 |
Zaslal: 25.6.2008 16:06 |
|
|
 |
|
Aleši, my dva se pořádně lišíme v hodnocení ale je to dobře - co člověk, to názor, že
Dobrý díl, pro mě zase jeden z těch velmi smutných: kdykoliv se epizoda týká násilí na ženách, nějak mě to deptá. Chudák dívka, snad se z toho znásilnění otřepe...
Zajímavý, smutný příběh + emoce + dostatek akce + zajímavá pointa = Woxys dává jedničku. Jen ti záporáci byli celkem klišé... stejně jako bohatý tatínek a právník.
Líbilo se mi, jak se Semir choval k nebohému děvčeti... a jak André zaútočil na toho bastarda násilníka. Měl jsi ho nakopat!
Andrea mi způsobila záchvat smíchu jak žárlila na mladičkou dívenku, třicítka hahaha, dobře jí tak jen jsem měla strach, že když s ní zůstane sama, udělá děvčeti hysterický výstup, stihačka. Její oblečení je snad mimo koment XD
Jo, mimochodem... někdo by mohl andree říci, že to, co má na hlavě, jsou vlasy. A že existuje něco jako hřeben. A že tím hřebenem by si měla ty vlasy taky někdy učesat, jinak nejen že bude vypadat směšně jako dneska (když si dám dohromady účes a oblečení, typovala bych, že vylezla z Armády spásy), ale taky se do ní dají vši a různé breberky.
Ale pobavila jsem se, pobavila, chi chi chi 
|
|
 |
 | |  |
O.Hnizdil
|
|
 |
Zaslal: 25.6.2008 16:49 |
|
|
 |
|
No, zrovna první díly jsou nejkoukatelnější.Né jako dnes, když je každý díl dělaný podle scénáře Bigger, faster, stronger.Hodnotím za 1 .P.s.:Poslední akce ješte je jakž takž reálná, ale nemá na jednu Semirovu akci v dílu "Soudce".: http://www.youtube.com/watch?v=VYEj4XfWEZU Víte co myslím...
|
|
bobo23
|
 |
Zaslal: 25.6.2008 16:50 |
|
|
 |
|
Skvělý díl... za jedna....
|
_________________ Ty zkurvysyne!
A co vaše slova? Vaše činy?
Když dojde na činy, vy jste ukázal, že jediné, co vás zajímá je mlátit hlava nehlava chlápka, který odmítne políbit vám prdel.
|
KarlCZ
|
 |
Zaslal: 8.5.2013 22:59 |
|
|
 |
|
Supr díl a výborná muzika....hlášky taky neměly chybu, chudák ta slečna s pizzou....jinak ty kluky bych asi zabil...nechápu, jak můž někoho bavit jízda v protisměru...
Za 1
|
_________________ Semir: Pane Perezi, otevřel byste laskavě zavazadlový prostor?
Tom: Otevřos...
Semir: Otevřos, ty jsi fakt jazykovej génius.
Tom: Jsem snad dálniční polda nebo cizojazyčná sekretářka?
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|