Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
100% |
[ 20 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 20 |
|
 | Falešní policisté (Falsches Blaulicht) |  |
RCmodeling
|
 |
Zaslal: 10.6.2008 17:39 |
|
|
 |
|
Tomuhle dílu dávám 1. A proč už nedáváte díly z prvních sériích ke stáhnutí jako u 11.série ?
|
|
Všelicos
Administrátor
|
 |
Zaslal: 10.6.2008 21:11 |
|
|
 |
|
Juj, Semir vypadá jako roztomilé morče! Jen když se předklonil před Lamprechtovou a prudce se zase narovnal, vypadal jako můj spolužák, což mne dost vyděsilo XD Turku, Turku, tohle mi už nedělej
Jinak se mi líbilo, jak se staral o Ninu a její dceru, bylo to moc hezké
Za 1 
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
 |
 | |  |
paC
|
|
 |
Zaslal: 10.8.2008 10:53 |
|
|
 |
|
Díl dobrý, ale nejvíc se mi na této epizodě líbilo to, že celý děj se odehrává někdy v zimě (sněhu je vidět celkem dost), ale přeskok policejního vozu přes kamion je natočený v létě (jelikož se natáčel společně s přeskokem bmw přes transportér v „Novém parťákovi“- stejná rampa, akorát jinak zamaskovaná). Tento stunt si tedy tvůrci lišácky schovali „do zásoby“, aby ho pozdeji použili v této epizodě. Působí tedy celkem komicky, když se takhle najdnou změní roční období. Ale toho si asi málokterý divák všimne…
|
|
Vojta
|
|
 |
Zaslal: 29.5.2010 6:26 |
|
|
 |
|
Tenhle díl se mi líbil, podle mě nejlepší v 1. sérii. Tatra 603 - moje oblíbené auto - pro zločince se hodí, pěkný skok BMW (skok z dílu Nový parťák), super hlášky.
Musím dát 1*.
|
|
 | :) |  |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|