Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
78% |
[ 22 ] |
2 |
|
7% |
[ 2 ] |
3 |
|
10% |
[ 3 ] |
4 |
|
3% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 28 |
|
 | Rudé růže, černá smrt (Rote Rosen, schwarzer Tod) |  |
RCmodeling
|
 |
Zaslal: 4.6.2008 13:23 |
|
|
 |
|
Zdar, tenhle díl hodnotím jako dobrej i když je jeden z prvních dílů a ta smrt Inga byla podobná Tomovi. No a nemáte tenhle díl na stáhnutí ? Celkem bych ho potřeboval.
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
James 008
|
 |
Zaslal: 22.8.2008 10:37 |
|
|
 |
|
To bylo fikaný jak dal na ty záchody bombu. Vybouchla přesně v 2:15. Samé hádky Franka a Mareike. Jak byla ta babička mrtvá v autě to bylo takový ponurý. A nejlepší bylo jak Ingo přišel k Frankovi a tam na plný pecky puštěná muzika a Frank tam spí. Ten Harry je pěknej hajzl, to bylo smutný jak zastřelil Inga brokovnicí. Když jsem to viděl poprví v roce 1997, tak jsem si myslel, že když se Frank hnal do toho domu na vlastní pěst tak ho tan Harry zabije taky bylo by to hodně smutný. A pěkný taky bylo Harryho auto snad jediné auto, které se v tomhle díle vybouralo.
Pěknej díl asi muj třetí nejlepší z první série dávam jedna.
|
_________________ Ingo a Frank, Frank a Semir, Semir a André, Semir a Tom, Semir a Jan, Semir a Tom, Semir a Chris, Semir a Ben.
|
 |
 | |  |
Semir11
|
|
 |
Zaslal: 12.4.2010 20:46 |
|
|
 |
|
Výborný díl - ke konci smutný jak Ingo zemřel. Frank jeho vraha ale dostal ...
|
|
 | :) |  |
Hartmutt Freund z KTU
|
 |
Zaslal: 2.9.2014 14:35 |
|
|
 |
|
První díl kobry kterej jsem viděl. Ingova smrt byla hrozná a Maraike ta kr*va by měla zůstat radši doma a nezaplétat se s tím Harrym. Už mám na Maraike stejný názor jako na Andreu.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|