| Ohodnoťte tuto epizodu známkou (jako ve škole): |
| 1 |
|
50% |
[ 1 ] |
| 2 |
|
50% |
[ 1 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 2 |
|
 | Ten nový (Der Neue) |  |
|
Mr.Gogo
| Založen: 21. 04. 2012 |
| Příspěvky: 1635 |
| Bydliště: Slovensko |
|
 |
| Zaslal: 20.8.2020 5:40 |
|
|
 |
|
|
|
 |
 | |  |
|
adanos
| Založen: 20. 04. 2008 |
| Příspěvky: 92 |
|
|
 |
| Zaslal: 20.8.2020 19:49 |
|
|
 |
|
KOuknul jsem jen ze zvědavosti na nové intro, protože se ke mě dostalo info, že nic moc, a skutečně... Nechápu, na co si zas tvůrci hrají, a proč z intra udělali kopii Temného případu, jako už asi 150 seriálů v několika posledních letech No co, aspoň už v českém dabingu zmizí klasické "Jejich revírem...", které už tam stejně několik let nemá být
Co se týče dalšího infa, tak lidi, tak podle ohlasů, co si už lidi pustili díl dříve, tak je to vesměs více klasická kriminálka ve stylu Las Vegas atp, než klasická Kobra, tak uvidíme, jestli někdo připojí další názory
|
|
 |
 | |  |
|
derclown
| Založen: 11. 08. 2020 |
| Příspěvky: 4 |
|
|
 |
| Zaslal: 21.8.2020 12:11 |
|
|
 |
|
Ta znělka je divná už to není ono a ta závěrečná znělka (hudba) dává na jevo jasně že už to nemá s kobrou nic společného tu když sem slyšel na konci každé epizody tak sem věděl že se pořád jedná o kobru 11
rozmazávaní okolí se mi také nelíbý ani si pořádně neprohlédne služebnu,propojení s kameramy v terénu je také takové divné
|
|
|
O.Hnizdil
| Založen: 27. 10. 2007 |
| Příspěvky: 312 |
|
|
 |
| Zaslal: 21.8.2020 17:07 |
|
|
 |
|
A může mi někdo říct proč se to jmenuje Cobra 11?
Úplně jiný seriál a Simír tam je do počtu.
Nechci říct že se mi to úplně nelíbilo, ale každá televize natáčí podobných seriálů několik do roka .
Intro vypadalo jak reklama na BMW, víc jsem si z něj neodnesl...
Sledovat to asi nebudu, už není co.
|
|
 |
 | |  |
|
janbohac
| Založen: 12. 09. 2010 |
| Příspěvky: 113 |
| Bydliště: České Budějovice |
|
 |
| Zaslal: 22.8.2020 9:48 |
|
|
 |
|
A mně se to docela líbilo... Tedy v porovnání s tím, co tam předváděli s Paulem. Nevím, co se stalo s ostatními a proč tam už nejsou. Až na Krügerovou, u té vím, co se jí stalo. Nevím, jestli je to ještě pořád dálniční policie, ačkoliv souhlasím, že si na to už jen hráli a přitom řešili případy, které s dálnicí neměly nic společného, ale znamená to, že teď si už na to nehrají?
No a pak je tu ta nová služebna, která mi připomíná veřejné záchody v Tokiu. Tmavá kobka s modrým světlem a hromadou obrazovek. Což mi připomíná jeden ze záběrů dílu, kdy zaostřili na matku, která tahá malého kluka za ruku. Přiblížili kameru a zjistili, že se kluk pomočil a matka mu hubuje. Jestli to tak opravdu funguje i v praxi - ten systém kamer, tak si začnu na záchodech dávat větší pozor. Tady když někoho přepadnou a v televizi pak ukazují kamerový záznam, vypadá to, jako olejomalba a tam? 8K.
Tady se drželi na dřívější poměry celkem při zemi. Uvidíme, co přinesou další díly. Třeba se podívám na ten druhý v nabídce.
|
|
 |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|
|