Dokdy se bude kobra 11 natáčet? |
Odchodem Toma Becka alias Bena Jäger bych to už ukončil / a |
|
10% |
[ 1 ] |
Mám pocit, že už jen pár let |
|
20% |
[ 2 ] |
Když se něco stane Semirovi, tak až pak to ukončí |
|
0% |
[ 0 ] |
Nedokážu si konec kobry 11 vůbec představit |
|
50% |
[ 5 ] |
Asi už bude jen do 20 série a pak kobra skončí |
|
10% |
[ 1 ] |
Nevím to odhadnout |
|
10% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
 | Dokdy se bude Kobra 11 natáčet? |  |
Mr.Gogo
|
 |
Zaslal: 30.9.2012 18:05 |
|
|
 |
|
Je to neuvěřitelné, ale kobra 11 je tu s námi už 17 let. Od března 1996 se nepřestala točit. Každý rok vzniká nová série a v každé sledujeme dějství hrdinu Semira Gerkhana v podání Erdogana Atalaya a jeho stále nového parťáka. Dokdy ale Erdogan bude dokážou natáčet kobru 11? Kdy ho omrzí ten neustálí chaos s kolegy, auty, přestřelkami, vraždami a podobně? Je rok 2012 a Erdogan má 46 let. Za 4 roky mu bude 50. Co si tedy myslíte, kolik tu sny kobra 11 ještě bude? Je čas na další na vaše další názory a postřehy. Já osobně bych řekl, že se bude natáčet tak minimálně ještě do roku 2020 a pak to nějak už ukončí. Jaký je važ názor a jak byste si představovali konec tohoto nejúspěšnějšího německého seriálu všech dob?
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Mr.Gogo
|
 |
Zaslal: 30.9.2012 21:50 |
|
|
 |
|
Naši stále říkají že co natom seriály stále vydím, otec už od roku 2000 říká že Semir zemře a stále žije, nic mu není, jako kdyby ani v seriálu nestárnul. Já si myslím, že ještě takových 10 až 15 let by to Erdogan klidně mohl zvládnout. Například německé seriály jako Klaun, Medicopter 117, Helicops a podobné se nedožili ani nového tisíciletí, klaun se ukončil posledním filmem v roce 2005 a kobra pokračuje každý rok už 17 let takže já si myslím, že pokud bude Erdogan v kondici a zdravý a pokud bude seriál dost sledovaný tak by se klidně mohl natáčet i do roku 2030. I když si neumím představit Semira jako 70 ročního v Kobře..
|
|
 |
 | |  |
janbohac
|
 |
Zaslal: 2.10.2012 10:07 |
|
|
 |
|
To je pravda, Schimanski nebo lepe receno Misto cinu se nataci uz 40 let a samotny herec G. George tam pusobi temer od samotneho pocatku, ovsem faktem je, ze ten serial je prevazne detektivni a jak zde velmi trefne padlo na adresu starych dobrych dilu kobry - resi se tam zajimave socialni otazky, kdezto v kobre uz bohuzel jen o akci samotnou.
|
|
Mr.Gogo
|
 |
Zaslal: 9.4.2016 11:32 |
|
|
 |
|
Bohužel ne sám Erdogan jednou řekl že se uvidí podle sledovanosti a když nový pilot neměl ani 3 melouny tak to sotva urdžej do roku 2021 jak bylo na plánu,uvidí se do 23 série někdy kolem roku 2018-19 škoda že Tom Beck nepřijel návrat určite by se tam hodil do té humorný kobry zas
|
|
Mr.Gogo
|
 |
Zaslal: 10.4.2016 11:34 |
|
|
 |
|
Bohužel jaký pilot tak celá ŕada :/
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Mr.Gogo
|
 |
Zaslal: 11.5.2017 11:58 |
|
|
 |
|
Tak vážení vypadá to na konec kobry příští rok na podzim jak ste si všimli RTL už skracuje série 22 řada má jen 7 epizod což je ještě min než 1 řada na podzim se plánuje 23 řada a celkem 12 epizod na jaro už 24 a na podzim 2018 už 25 řada jsem fakt zvědav jak to nova action pocisluje už teď je v tom dost velký zmatek jestli nepodepíšou herci smlouvy tak je konec říkalo se že kobru nahradí reboot Klauna s novýma hercami zřejmě bez Svena Martineka ale to už nebude ono dnes je epizoda b tým na RTL kdyby bylo na mě a Erdogan by chtěl skončit tak bych se taky koukal třeba na cobra 11 b tým co bude dnes epizoda celkem by to ozivolo seriál a Semir by se tam občas ukázal jako táta Dany to by bylo docela dobrý nápad sem zvědav jak se to vivine do konce roku protože Daniel už taky plánuje skončit a neví jestli prodlouží smlouvu tak uvidíme mějte se hezky
|
|
 |
 | |  |
O.Hnizdil
|
|
 |
Zaslal: 11.4.2018 18:22 |
|
|
 |
|
Jak to vypadá s koncem?Dle mého názoru by to měli utnout a to říkám jako velký fanoušek, protože už to ztrácí šťávu a námět je do mrtě vybrakován.
Seriály, které se natáčejí přes 20 let dříve nebo později začnu opovrhovat(Ale Schimanski byl dobrej, krásný příklad vyjímky), tak nechci aby mi zůstala pachuť po všech těch dobrých prvních sériích.
|
|
O.Hnizdil
|
|
 |
Zaslal: 12.4.2018 8:45 |
|
|
 |
|
Však oni zase s něčím přijdou, němci mají rádi akční seriály a filmy.
Podle mě seriál šel do kopru když začali měnit střih, filtry a k tomu epizody začali být hloupé a humor začal být hlavní složkou seriálu na úkor kriminálky.Ta snaha se přiblížit americkým trendům byla znát, ale na úkor věrných fanoušků a evropským divákům.
Ta změna parťáků v krátké době spolu i se změnou přístupu, tomu dala korunu.
Zlátá léta kobry jsou pryč a kdy i v ČR měla milionovou sledovanost je závan starých časů.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|