AFC11.cz    Povídkové fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma
Focení v přehravacích programech
Cobra


Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 858
Bydliště: Ostrava
Odpovědět s citátem
Vím že to tu ještě nedávnio bylo, ale asi jste to smazali.
Jak se fotí v nejnovější BSplayeru? Když dám CTRL+S tak se mi napíše že jsem něco vyfotil, ale nevím kde se to ukladá.
A jak se fití v Windows Media Player?

_________________
Punk's not dead Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
eron
Administrátor

Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 457
Bydliště: Nové Hrady (Jižní Čechy)
Odpovědět s citátem
Nejlépe se to fotí v Jet Audiu, tam na to máš speciální tlačítko a můžeš si to uložit kam chceš.

Tipuji, že v BS Playeru to půjde někam do Dokumenty/Obrázky nebo do složky BS Playeru, určitě bude někde v nastavení napsaná cesta k tomu.

_________________
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Cobra


Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 858
Bydliště: Ostrava
Odpovědět s citátem
Do složky BSka se to ukladalo minule v novém už ne. A v dokumentech to taky není.

Jet Audio? Pokud se nic nepodaří v BSku tam ho zkusím.

_________________
Punk's not dead Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Ahojky
DANELLA


Založen: 15. 12. 2007
Příspěvky: 36
Odpovědět s citátem
Ahojky poradí mi někdo v jakém jiném programu kromě BSPlayer(taky to nemůžu najít) a InterVidea(záhadně mi to přestalo fotit, Asi nějakej limit fotek či co) se dá fotit? A jestli se to dá stáhnout na Stahuj.cz, sosej.cz nebo slunecnice.cz. Díky za radu. Danella

_________________
www.doctorsdiary.blog.cz
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Všelicos
Administrátor

Založen: 14. 10. 2007
Příspěvky: 1407
Bydliště: KTU.
Odpovědět s citátem
DANELLA: Jde to i ve Windows Movie Maker (WMM), ale musíš si tam ten film natáhnout a pak fotit rovnou v rozdělených klipech. WMM je součástí každého Windowsu, nemusíš to ani stahovat... Smile

_________________
In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Amrodel


Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 134
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
pokud tím focením opravdu myslíte "zachytávání snímků z videa", tak to umí i ten Windows Media Player (klávesová zkratka Ctrl+I, pak to otevře okno s dotazem na cíl uložení a název souboru)

A co se týče toho BS Playeru, tak tam je to pod klávesovými zkratkami:
"P" ->>> uloží v původní velikosti
"Shift+P" ->>> uloží v aktuální velikosti

a pokud není nastaveno jinak, tak je ukládá do Program Filesů (resp. adresáře, kam se byl instalovanej) do složky BS Player
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Cobra


Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 858
Bydliště: Ostrava
Odpovědět s citátem
Armodel: Díky, BSPlayer funguje, ale Windows Media Player ne.

_________________
Punk's not dead Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Amrodel


Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 134
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Cobra: a jakou máš verzi WMP? já mám 10 a tam tohle funguje.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
DANELLA


Založen: 15. 12. 2007
Příspěvky: 36
Odpovědět s citátem
Ale ani jeden mi nepřehrává filmy, když dám do mechaniky DVD tak se mi otevře jenom InterVideo Sad

_________________
www.doctorsdiary.blog.cz
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Amrodel


Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 134
Bydliště: Praha
Odpovědět s citátem
Danella: tak to fakt nevím. Já jsem to teď schválně vyzkoušela a po té, co jsem dala DVD do mechaniky, se stalo následující:

1) Průzkumník mi nabídl spuštění DVDčka v několika programech - mezi nimi PowerDVD, BS Player a WMP
2) Když dám Tento počítač a pravým kliknu na DVDčko, rozevře se mi nabídka, kde mám možnost to spustit ve všech výše zmíněných programech
3) Pokud spustím jakýkoliv z výše zmíněných programů, není problém s načtením DVD a začne se přehrávat
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
DANELLA


Založen: 15. 12. 2007
Příspěvky: 36
Odpovědět s citátem
Mě to automaticky otevře InterVideo Embarassed Tak nevím. Zkoušela jsem se kouknout do spuštění toho programu a ukázalo mi to buď InterVideo nebo WindowsMedia Player

_________________
www.doctorsdiary.blog.cz
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
RCmodeling


Založen: 14. 05. 2008
Příspěvky: 289
Bydliště: Okříšky
Odpovědět s citátem
To focení v BS playeru je hodně dobrý a i přehledný. Wink

_________________


Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránky
Cobra


Založen: 13. 10. 2007
Příspěvky: 858
Bydliště: Ostrava
Odpovědět s citátem
[quote="Amrodel"]Cobra: a jakou máš verzi WMP? já mám 10 a tam tohle funguje.[/quote]
Opět tu nejnovější Wink Ale fotím v BS Player Smile

_________________
Punk's not dead Smile
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Daniel


Založen: 13. 01. 2009
Příspěvky: 39
Bydliště: Ostslowakei
Odpovědět s citátem
Ja používam klávesu "Print Screen" (vedľa F12). Po stlačení si otvoríte
program na prácu s obrázkami (napr. Skicár), stlačíte Ctrl+V a uložíte.
Funguje to aj pri iných veciach, napr. pri hrách atď.

_________________
Keď sa nudíte, môžte sa pozrieť na môj kanál na youtube:www.youtube.com/MrAfc11
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
Focení v přehravacích programech
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
Strana 1 z 1  

  
  
 odeslat nové téma  Odpovědět na téma